Onze opvang

Op onze voorschool werken we met het programma ‘Uk & Puk’. Dit is een vroeg- en voorschools educatieprogramma (VVE) dat gericht is op de totale ontwikkeling van het kind. Dit programma heeft als doel kinderen een betere start in het basisonderwijs te geven. De samenwerking met basisschool De Waaier is daarom intensief. Op die manier wordt de doorgaande ontwikkelingslijn van 2,5 tot 6 jaar gewaarborgd. Thema's lopen gelijk op en er worden uitwisselingsdagen georganiseerd, waarbij de kleuters bij de peuters op bezoek gaan en peuters een kijkje mogen nemen in de kleuterklassen. Ook worden er gezamenlijk festiviteiten georganiseerd en werkt de voorschool samen met de school aan een 'vreedzame' school. 

Soorten kinderopvang

Voorschool

Groepsindeling

Er is 1 groep van maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar. 

VVE-programma

Ja

Extra aandacht voor:

'Vreedzaam’ met elkaar omgaan 

Gevestigd in

Basisschool De Waaier 

Ons pand

De voorschool is volgens de richtlijnen van de methode ‘Uk & Puk’ ingericht in sfeervolle en uitdagende speelhoeken. Zo is er een huishoek, bouwhoek, themahoek en leeshoek. Er is een ruim aanbod aan ontwikkelingsmaterialen aanwezig. 

Onze speelplaats

De voorschool maakt gebruik van de aangrenzende speelplaats van de school. Er is een apart omheind stuk speelplaats voor de peuters met een zandbak en een speeltoestel met glijbaan en verschillende klim- en klautermogelijkheden. De vestiging ligt in de Indische buurt in Amsterdam Oost. Dit is een kindvriendelijke oude volkswijk met diverse openbare speelmogelijkheden voor kinderen. De vestiging ligt op loopafstand van het Flevopark. 

Ons team 

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. De pedagogisch medewerkers zijn geschoold in het VVE-programma ‘Uk & Puk’. Geregeld worden er vakkrachten uitgenodigd in het kader van muziek of bewegen met jonge kinderen. 

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 13.30 uur. 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gehuisvest in basisschool De Waaier en ligt in de Indische buurt in Amsterdam Oost. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt, wel is het betaald parkeren.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden