Onze opvang

Op onze voorschool werken we met het voorschoolse programma ‘Piramide’.
Elke 4 weken is er een ander thema en tijdens elk thema zijn er leuke activiteiten, boeken en liedjes die daarbij horen. Soms gaan we ook naar buiten. Met het thema ‘Herfst’ gaan we bijvoorbeeld bladeren en kastanjes zoeken en we gaan met z'n allen naar de bibliotheek tijdens de voorleesdagen. Ook de ouders spelen een belangrijke rol, bijvoorbeeld tijdens de spelinloop en bij het vieren van feestjes en het afsluiten van de thema's. Verder gebruiken we het programma VVE-Thuis. Ouders worden uitgenodigd om hieraan mee te doen. Hier wordt u over geïnformeerd op de voorschool zelf.

Soorten kinderopvang

Voorschool

Groepsindeling
Er zijn 2 groepen van maximaal 15 kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar.


VVE-programma

Ja

Extra aandacht voor:

Piramide

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Ja, in een school; Valentijnschool

Ons pand

Partou aan de Soembawastraat zit in de Valentijnschool. Bij binnenkomst komt u in de centrale hal. Vanuit hier kunt u naar boven naar de school, naar de gymzaal en naar het speelplein. Als u in de hal naar links loopt, komt u bij de voorschool. In de tussenhal bevinden zich de peutertoiletten, kapstokken en bakjes van de kinderen.
De groep heeft een sfeervolle inrichting met verschillende hoeken, zoals de huishoek, verkleedhoek en bouwhoek. Er is voldoende speelgoed, waaronder puzzels en kleurtjes om mee te spelen en leren.

Onze speelplaats

In de binnentuin van de school is een speelhuis en een zandbak. Er is voldoende ruimte voor de kinderen om te spelen, rennen en fietsen. Als het heel mooi weer is, kunnen de kinderen op de tuintafels lekker wat drinken. Op loopafstand van de voorschool is het Flevopark. Hier gaan we met de kinderen heen om te kijken naar de veranderingen van de natuur tijdens de seizoenen of om te genieten van het mooie weer.
We gaan ook graag samen met ouders naar Artis en tijdens de voorleesdagen gaan we naar de bibliotheek.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Binnen de voorschool maken we gebruik van MEMO, een organisatie die kinderen in aanraking laat komen met muziek en muziekinstrumenten. Op een speelse manier legt de muzikant aan de kinderen uit wat er allemaal kan en hoe iets klinkt.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 uur tot 13.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang zit in een zijstraat van de Insulindeweg in de Indische buurt, niet ver bij de Javastraat vandaan. Er is (betaald) parkeermogelijkheid voor de deur.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden