Onze opvang

Partou op de Sumatrakade maakt voor het hele jaar een activiteitenkalender, dit betekent dat wij voor het gehele jaar de thema’s vaststellen waar we aandacht aan zullen besteden. Elke zes weken zal er een nieuw thema worden uitgewerkt. Het thema is niet alleen in de knutselactiviteiten terug te vinden, maar ook in de onderwerpen van gesprek. 

Wij werken nauw samen met Partou aan de Bogortuin.

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • 1 babygroep van 0 tot 2 jaar
  • 1 peutergroep van 2 tot 4 jaar

Ons pand

Partou op de Sumatrakade is een kinderdagverblijf op het Java-eiland in het Oostelijk Havengebied. Onze kinderopvang bevindt zich op een prachtige plek, waar voor stadse begrippen veel vrije ruimte is. In de naaste omgeving is veel groen en we kijken uit over het IJ waar we de boten zien voorbijgaan.

Onze speelplaats

Onze buitenruimte is ingericht met een glijbaan en zandbak. Er zijn ook speelplekken op het Java-eiland. Artis en het winkelcentrum zijn dichtbij.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Ook is er een muziekcoach.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Partou op de Sumatrakade is een kinderdagverblijf op het Java-eiland in het Oostelijk Havengebied. In de naaste omgeving is veel groen en we kijken uit over het IJ waar we de boten zien voorbijgaan. U kunt parkeren voor de deur.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden