Onze opvang

Op onze voorschool werken we met het voorschoolse programma ‘Piramide’.
Elke 4 weken is er een ander thema en tijdens elk thema zijn er leuke activiteiten, boeken en liedjes die daarbij horen. Soms gaan we ook naar buiten. Bijvoorbeeld met het thema ‘Herfst’ gaan we bladeren en kastanjes zoeken, of we gaan met z'n allen naar de bibliotheek tijdens de voorleesdagen. Ook de ouders spelen een belangrijke rol, bijv. tijdens de spelinloop en bij het vieren van feestjes en het afsluiten van de thema's. Ook gebruiken we het programma ‘VVE-Thuis’. Ouders worden uitgenodigd om hieraan mee te doen. Hier wordt u over geïnformeerd op de voorschool zelf.

Soorten kinderopvang

Voorschool

Groepsindeling

De voorschool bestaat uit twee groepen. Wanneer uw kind een indicatie heeft gekregen van de GGD, dan komt uw kind vier dagdelen. Bijvoorbeeld op de maandag en donderdagochtend en de dinsdag en vrijdagmiddag, of andersom.
Heeft uw kind geen indicatie, dan komt het twee dagdelen. Een ochtend en een middag.

VVE-programma

Ja

Extra aandacht voor:

Piramide

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Ja, in een school; As-Siddieq

Ons pand

Onze voorschool is gevestigd in de islamitische school As-Siddieq.
Als u de school binnenkomt, loopt u via de centrale hal de school in en dan komt u bij de voorschool. Binnen is het sfeervol ingericht met verschillende hoeken, zoals de huishoek, verkleedhoek en bouwhoek. Er is voldoende speelgoed, puzzels en kleurtjes om mee te spelen en leren.

Onze speelplaats

Achter de school zit een ruime binnentuin. Op loopafstand van de voorschool is het Flevopark. Hier gaan we met de kinderen heen om te kijken naar de veranderingen van de natuur tijdens de seizoenen of om te genieten van het mooie weer.
We gaan ook graag samen met ouders naar Artis en tijdens de voorleesdagen gaan we naar de bibliotheek.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. De voorschool werkt nauw samen met de vreedzame school As-siddieq. Dat houdt in dat de school zich ontwikkelt tot een democratische gemeenschap, waarin alle leden (leerlingen, leerkrachten en ouders) een stem hebben, zich gehoord en gezien voelen, zich positief gedragen tegenover elkaar, zelfstandig zijn en zich verantwoordelijk voelen voor het geheel. Hierdoor ontstaat een beter leer- en werkklimaat. Ook bereiden we onze leerlingen voor op het leven in een democratische samenleving, en stimuleren we actief burgerschap. In de voorschool hebben we de vreedzame school ook als gedachtegoed.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.
We hebben twee groepen die komen in de ochtend van 8.30 tot 12.00 uur en in de middag van 13.00 tot 15.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich middenin de wijk de Indische buurt in Amsterdam oost. U kunt de locatie goed bereiken vanaf de Insulindeweg, zowel met de auto, de fiets als met het openbaar vervoer. Voor de deur zijn twee parkeerterreinen waar u (betaald) kunt parkeren.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden