Onze opvang

Er is een mooie keuken waar de kinderen onder begeleiding kunnen koken en bakken. Bij binnenkomst is er een plek waarin de kunstzinnige uitingen van de kinderen tentoon worden gesteld. Er is veel ruimte voor spel, creatieve uitspattingen en voor kunst en cultuur. Met de oudere kinderen buigen we ons over technische experimenten. Ook maken we een poppentheater en voeren we voor de andere kinderen voorstellingen op.

In de schoolvakanties trekken we samen op met de kinderen van de bso aan het Eikenplein, waarmee we veel leuke en verrassende activiteiten doen.

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

2 verticale groepen: 4 tot 12 jaar

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Ja, in een school; Aldoende II

Ophalen van school (bso)

Aldoende I: lopend
Aldoende II: kinderen lopen zelf door school naar de bso
Dr. E. Boekmanschool: kinderen worden opgehaald

Ons pand

We hebben twee groepsruimtes die met elkaar verbonden zijn. Onze bso is gevestigd in een oud pand met hoge plafonds. Er is ruimte voor verschillende vormen van spel zoals; constructie, fantasiespel en creativiteit. Ook is er ruimte voor ontspanning zoals; chillen of een boekje lezen. Ook hebben we de beschikking over een keuken waarin gekookt en gebakken kan worden. En maken wij dagelijks gebruik van de gymzaal voor sport en spel activiteiten. 

Onze speelplaats

Achter het pand ligt een binnenspeeltuin. Hier kunnen de kinderen spelen met skelters en fietsen. Op het Boerhaaveplein is ook veel ruimte om te spelen, en het Oosterpark ligt om de hoek. Hier kunnen we heel gemakkelijk spelen in de speeltuin. Ook Artis en het Tropenmuseum zijn vlakbij.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. 

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 18.30 uur.

In vakanties zijn we open van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich in het schoolgebouw van Aldoende II op de eerste etage in de Tweede Boerhaavestraat vlak bij het Oosterpark, in de buurt van het OLVG in Amsterdam Oost. Er is voldoende parkeerruimte voor de deur (betaald).
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden