Onze opvang

Op de babygroepen is er ruimte voor de allerkleinste kinderen. Hier kunnen ze zich heerlijk en veilig ontspannen uitstrekken. Wanneer de kinderen beginnen te kruipen en te lopen is er voldoende ruimte om te ontdekken. Onze ruime speelzaal biedt deze ruimte aan alle kinderen. 

De peuters geven wij de ruimte op ons fijne dakterras. Hier kunnen ze rennen, fietsen en lekker buiten zijn. Met de 2 bolderwagens kunnen we gemakkelijk naar het Oosterpark, dat ligt om de hoek. De allerkleinste baby’s kunnen ook mee.

Onze activiteiten zijn zeer divers: creatieve activiteiten, sportieve activiteiten, muziek en lekker lezen. En regelmatig laten we aan ouders zien wat we hebben gedaan. Met het Kerstcircus bijvoorbeeld: de koorddansers lopen over het koord, de tijgers springen door brandende hoepels en de clowns laten iedereen lachen.
Wanneer de jongste kinderen liggen te slapen, dagen we de oudere kinderen (3+) uit met 'grote-peuter-activiteiten'. Deze bestaan bijvoorbeeld uit wat moeilijkere puzzels, hamertje tik of het rijgen van kralen.

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

2 babygroepen: 0 tot 2 jaar
2 peutergroepen: 2 tot 4 jaar 

Ons pand

Partou aan de Tweede Oosterparkstraat straalt sfeer uit dankzij de locatie in twee hoge, authentieke herenhuizen vlakbij het Oosterpark . Wij bieden dagopvang in één van de fijnste buurten van Amsterdam. We hebben een grote speelzaal die vanaf de buitenkant niet te zien is, maar die heel veel ruimte geeft. Over de volle breedte van de 2 panden hebben we een dakterras waar de kinderen lekker buiten kunnen spelen.

Onze speelplaats

Op het dakterras staat een hele grote bank waarop de kinderen even kunnen uitrusten, maar in hun fantasie ook op treinreis kunnen gaan. We hebben fietsjes en stepjes waarmee de kinderen een parcours kunnen afleggen. Ook is er ruimte om rustig te krijten of bij de ervaringswand verschillende materialen te voelen. In het voorjaar planten we zaadjes en kunnen we de bloemen zien groeien. Om de hoek ligt het Oosterpark. Hier gaan we zo veel mogelijk dagelijks naartoe met de baby's voor een frisse neus. In de schoolvakanties mogen we spelen in de zandbak van de Barbaraschool aan de overkant.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach, voorleescoach en een beweegcoach.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in Amsterdam Oost. Voor de deur is (betaalde) parkeergelegenheid. Om de hoek stoppen diverse trams, Amsterdam Muiderpoort en een metrohalte zijn op loopafstand. Onze opvang ligt tussen het Kastanjeplein en het Eikenplein in.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden