Marthe Beijens

Partou kinderopvang Amsterdam

Welkom bij Partou aan de Zeeburgerdijk!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Zeeburgerdijk in Amsterdam Oost. 

Wij bieden dagopvang en VVE

In onze dagopvang voor baby’s en peuters werken we met het educatieve programma ‘Piramide’, waarin we maandelijks leuke en educatieve thema’s aanbieden die alle ontwikkelingsgebieden van uw kind stimuleren. De kinderen kunnen hun energie en creativiteit kwijt in de diverse uitdagende binnen- en buitenruimtes. Wij vinden het belangrijk om u als ouder goed op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van uw kind. Kortom, uw kind is bij ons in goede handen!

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden