Onze opvang

We werken met het VVE-programma ‘Piramide’. Elke maand hebben we een ander thema waarin kinderen spelen en knutselen en alle ontwikkelingsgebieden aan bod komen. Zo spelen we bijvoorbeeld tijdens het thema ‘Eten en drinken’ winkeltje met lege pakken uit de winkel en koken we soep! 

Ook bieden wij vanaf september warme maaltijden aan. Bij deze extra service krijgen kinderen vanaf 1 jaar en ouder tijdens de lunch een lekker verse en gezonde warme maaltijd. Vraag de manager naar de mogelijkheden!

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Voorschool

Groepsindeling

  • 2 horizontale babygroepen voor kinderen van 0 tot 2 jaar
  • 2 horizontale peutergroepen voor kinderen van 2 tot 4 jaar

VVE-programma

Ja

Extra aandacht voor:

Alle ontwikkelingsgebieden van het kind

Ons pand

Partou aan de Zeeburgerdijk bestaat uit ruime, lichte groepen. De groepen zijn ingericht in hoeken, zoals een bouwhoek en een poppenhoek. Beneden is er een Kinderatelier, waar de kinderen zich naar hartenlust creatief kunnen uitleven.

Onze speelplaats

Boven beschikken we over een spannend maar veilig dakterras, waarop de peuters elke dag buiten kunnen spelen. Beneden is er een uitdagende buitenruimte die ingericht is als een verkeersplein, waar kinderen lekker kunnen fietsen en spelen. Zo leren ze spelenderwijs verschillende verkeersborden kennen. Er zijn leuke hoekjes, zoals een pergola waar we lekker kunnen zitten en eten en een zandbak. Er zijn veilige speelplekken en er is een aparte tuin voor de baby’s met een speelrups en een zandbak.
We zitten dichtbij het Timorplein, de Batavia speeltuin, Artis en het Flevopark.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, waaronder een muziekcoach en een kunstenares, met veel aandacht voor uw kind.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in Stadsdeel Oost in de Indische buurt en bieden opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar oud. We zijn bereikbaar met tram 14 en bus 65 en er is voldoende parkeergelegenheid rond het centrum. 
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden