Wist je dat...

wij aparte baby- en peutergroepen hebben?

Bij ons verblijven de baby’s en peuters in een aparte groep, die uitdagend is ingericht op deze leeftijdsfase. Wij hebben vier horizontale stamgroepen: twee babygroepen waar kinderen verblijven van 0 tot 2 jaar en twee peutergroepen voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

wij de mogelijkheid bieden voor een warme maaltijd?

Wij hebben een extra warme maaltijdservice met verse en gezonde maaltijden voor kinderen vanaf 1 jaar. Wanneer u dit als ouder wenst, krijgt uw kind tijdens de lunch een warme maaltijd van ons. 

wij met een VVE-programma werken?

We werken met het VVE-programma ‘Piramide’, waardoor we maandelijks leuke, spannende en educatieve thema’s aanbieden die alle ontwikkelingsgebieden van de kinderen stimuleren.

wij een enthousiast team hebben?

We werken met een enthousiast team van pedagogisch medewerkers, die de kinderen goed volgen in hun ontwikkeling. We houden u ook goed op de hoogte, door te werken met foto's en beeldmateriaal van de belevenissen van uw kind.

wij u als ouder ook belangrijk vinden?

We hebben een actieve oudercommissie en bieden veel ouderactiviteiten aan. 

wij gezonde voeding heel erg belangrijk vinden?

De kinderen krijgen bij ons voeding zonder toegevoegde suikers, zoutarm en veelal biologisch. 

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden