Wist u dat...

wij de mogelijkheid bieden voor een warme maaltijd?

Wij hebben een extra warme maaltijdservice met verse en gezonde maaltijden voor kinderen vanaf 1 jaar. Wanneer u dit als ouder wenst, krijgt uw kind tijdens de lunch een warme maaltijd van ons. 

wij met een VVE-programma werken?

We werken met het VVE-programma ‘Piramide’, waardoor we maandelijks leuke, spannende en educatieve thema’s aanbieden die alle ontwikkelingsgebieden van de kinderen stimuleren.

wij een enthousiast team hebben?

We werken met een enthousiast team van pedagogisch medewerkers, die de kinderen goed volgen in hun ontwikkeling. We houden u ook goed op de hoogte, door te werken met foto's en beeldmateriaal van de belevenissen van uw kind.

wij muzikaal zijn?

We besteden aandacht aan muziek met ‘Kleintje Kunst’ en een muziekcoach, die leuke activiteiten met de kinderen doet rond dans en muziek. De kinderen komen in aanraking met verschillende muziekstijlen zoals pop, klassiek en muziek uit andere landen.

wij u als ouder ook belangrijk vinden?

We hebben een actieve oudercommissie en bieden veel ouderactiviteiten aan. 

wij gezonde voeding heel erg belangrijk vinden?

De kinderen krijgen bij ons voeding zonder toegevoegde suikers, zoutarm en veelal biologisch. 

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden