Wist u dat...

wij horizontale groepen hebben?

Er zijn vier horizontale stamgroepen - twee babygroepen waar we elke dag 14 baby’s kunnen opvangen en twee peutergroepen waar plaats is voor 14 peuters.

wij een dakterras en kinderatelier hebben?

Er is een uitdagende buitenruimte en een dakterras met potten waar kinderen kruiden, bloemen en eenvoudige groentes kunnen zaaien en mogen verzorgen. Beneden is een Kinderatelier, waar kinderen lekker kunnen experimenteren met allerlei materialen. Er is één keer per maand een kunstenares aanwezig die met de kinderen in het atelier aan de slag gaat.

wij twee keer per week warm eten?

We houden van gezonde voeding en bieden twee keer per week warme maaltijden aan. 

wij met een VVE-programma werken?

We werken met het VVE-programma ‘Piramide’, waardoor we maandelijks leuke, spannende en educatieve thema’s aanbieden die alle ontwikkelingsgebieden van de kinderen stimuleren.

wij een enthousiast team hebben?

We werken met een enthousiast team van pedagogisch medewerkers, die de kinderen goed volgen in hun ontwikkeling. We houden u ook goed op de hoogte, door te werken met foto's en beeldmateriaal van de belevenissen van uw kind.

wij muzikaal zijn?

We besteden aandacht aan muziek met ‘Kleintje Kunst’ en een muziekcoach, die leuke activiteiten met de kinderen doet rond dans en muziek. De kinderen komen in aanraking met verschillende muziekstijlen zoals pop, klassiek en muziek uit andere landen.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden