Stephanie van den Bosch
Yasmin Schuster

Partou kinderopvang Amsterdam

Welkom bij Partou aan de Bogortuin!

Namens onze teams heten wij uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Bogortuin in het Oostelijk-Havengebied in Amsterdam.  

Wij bieden dagopvang en buitenschoolse opvang

We bieden dagopvang en buitenschoolse opvang aan. Er is veel ruimte om zelf lekker op ontdekkingstocht te gaan. Met de buitenschoolse opvang sporten we veel op ons grasveld, maar ook knutselen en verkleden zijn populair!

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden