Onze opvang

Dagelijks is er genoeg te doen bij Partou aan de Bogortuin. Er wordt veel geknutseld en er is veel ruimte voor vrij spel. We zijn gericht op de (fijne en grove) motoriek en fantasiespel, o.a. met verkleedkleren. We stimuleren de kinderen om zelf te onderzoeken en te ontdekken.

In de vakanties zijn de activiteiten uitgebreid, de kinderen zijn er de hele dag en er is veel ruimte om dagelijks een activiteit aan te bieden. Op het programma staan vaak verschillende speeltuinen in Amsterdam, musea, Artis en een bezoek aan de Krakeling. 

Soorten kinderopvang

Groepsindeling

Drie verticale groepen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar.

VVE-programma

Ja

Ophalen van school (bso)

De kinderen worden lopend of indien mogelijk met de bakfiets opgehaald van: 
  • basisschool De Achthoek dependance
  • basisschool Piet Hein 

Ons pand

De voorschool is sfeervol ingericht volgens de richtlijnen die de methode ‘Puk en ko’ voorschrijft. Zo zijn er verschillende speelhoeken en is er een ruim aanbod aan ontwikkelingsmateriaal. 
Voor de bso maken we gebruik van 4 ruimtes en de ruimte van de VVE-locatie, die in verbinding staat met onze ruimte door middel van een deur.
Alle ruimtes zijn met elkaar verbonden, waardoor we een opendeurenbeleid kunnen hanteren. 

Onze speelplaats

Met de bso doen we veel sport- en spelactiviteiten op het grote, omheinde grasveld. Er is een aantal speeltuinen op het Java-eiland waar we regelmatig naartoe gaan, en ook het Oosterpark met de Oosterspeeltuin zijn in de buurt. Met het openbaar vervoer maken we in de vakanties uitstapjes die verder van de locatie liggen, zoals bijv. naar Artis, Scheepvaartmuseum, Westerpark of het theater. 

Ons team 

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. De pedagogisch medewerkers zijn geschoold in de methode ‘Puk en ko’. 
Er wordt aan de hand van thema’s gewerkt, en de activiteiten zijn gericht op de totale ontwikkeling van het kind. 

Openingstijden

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, en vrijdag na schooltijd geopend tot 18.30 uur.
In schoolvakanties en studiedagen geopend van 8.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

De voorschool ligt op het Java-eiland in het Oostelijk Havengebied in Amsterdam. In de wijk is betaald parkeren. Onze kinderopvang is bereikbaar met tram 10 en bus 48 en 65, uitstaphalte Azartplein.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden