Onze opvang

Dagelijks is er genoeg te doen bij Partou aan de Bogortuin. Er wordt veel geknutseld en er is veel ruimte voor vrij spel. We zijn gericht op de (fijne en grove) motoriek en fantasiespel, o.a. met verkleedkleren. We stimuleren de kinderen om zelf te onderzoeken en te ontdekken.

In de vakanties zijn de activiteiten uitgebreid, de kinderen zijn er de hele dag en er is veel ruimte om dagelijks een activiteit aan te bieden. Op het programma staan vaak verschillende speeltuinen in Amsterdam, musea, Artis of een bezoek aan het theater. 

Wij werken nauw samen met Partou aan de Sumatrakade.

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang (bso)

Groepsindeling

  • 1 verticale groep van 0 tot 4 jaar
  • 2 verticale bso-groepen van 4 tot 7 jaar

Ophalen van school (bso)

De kinderen worden lopend of indien mogelijk met de bakfiets opgehaald van: 
  • basisschool De Achthoek dependance
  • basisschool Piet Hein 

Ons pand

De dagopvang is met verschillende speelhoeken ingericht en er is een ruim aanbod aan ontwikkelingsmateriaal. Voor de bso maken we gebruik van 5 ruimtes waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Alle ruimtes zijn met elkaar verbonden, waardoor we een opendeurenbeleid kunnen hanteren. Onze opvang kenmerkt zich door een gezellige, huiselijke sfeer.

Onze speelplaats

De dagopvang maakt samen met Partou aan de Sumatrakade gebruik van de aangesloten buitenruimte. Hier kunnen kinderen van de glijbaan of spelen in de zandbak. Uiteraard is de omgeving veilig omheind met een hek.

Met de bso doen we veel sport- en spelactiviteiten op het grote, afgebekande grasveld. Er is een aantal peeltuinen op het Java-eiland waar we regelmatig naartoe gaan, en ook het Oosterpark en de Oosterspeeltuin zijn in de buurt. Met het openbaar vervoer maken we in de vakanties uitstapjes die verder van de locatie liggen, zoals bijv. naar Artis, Scheepvaartmuseum, Westerpark of het theater. 

Ons team 

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. 
Er wordt aan de hand van thema’s gewerkt, en de activiteiten zijn gericht op de totale ontwikkeling van het kind. 

Openingstijden

Dagopvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Buitenschoolse opvang

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, en vrijdag na schooltijd geopend tot 18.30 uur.
In schoolvakanties en studiedagen geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Wij zijn gevestigd op het Java-eiland in het Oostelijk Havengebied in Amsterdam. In de wijk is betaald parkeren. Onze kinderopvang is bereikbaar met tram 10 en bus 48 en 65, uitstaphalte Azartplein.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden