Wist u dat...

hier een gemoedelijke en open sfeer heerst? 

Er heerst in Partou Bogortuin een gemoedelijke en open sfeer, waarin de kinderen zich na schooltijd lekker kunnen ontspannen op een manier die ze aanspreekt.

we een groot grasveld hebben?

Van het grote grasveld voor de deur maken we dagelijks gebruik.

uw kind bij ons alle ruimte krijgt?

Wij bieden kinderen een veilige en uitdagende omgeving waarin ze zich in een ongedwongen sfeer kunnen ontplooien. Er is letterlijk en figuurlijk ruimte om zelf te onderzoeken en te ontdekken. We bieden steeds nieuwe uitdagingen aan die de ontwikkeling stimuleren. Voorbeelden hiervan zijn abstract speelgoed en stimulerende activiteiten. We respecteren daarbij de keuzes van het kind en laten het zoveel mogelijk zelf oplossen. Pas wanneer we zien dat het hulp nodig heeft bieden we de helpende hand.

onze deuren voor de kinderen open zijn? 

We hebben verschillende ruimtes tot onze beschikking en elke ruimte biedt het kind een andere uitdaging. De kinderen kunnen kiezen welke ruimte het best bij hun spel of activiteit past. Omdat de deuren letterlijk open staan, komen ze daarbij ook de kinderen uit de andere groep tegen. Natuurlijk kunnen de kinderen er ook voor kiezen om lekker buiten te spelen.

we afwisselende activiteiten ondernemen?

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden