Onze opvang

Op deze vestiging werken we met de methode ‘Uk & Puk’. Dit is een vroeg- en voorschoolmethode (VVE). Dit programma heeft als doel kinderen een betere start in het basisonderwijs te geven en waarborgt een doorlopende ontwikkelingslijn van 2,5 tot 6 jaar. Er is een intensieve samenwerking tussen de pedagogisch medewerkers van de voorschool en de leerkrachten van groep 1 & 2. Het programma richt zich op de totale ontwikkeling van het jonge kind. Er wordt themagericht gewerkt. 

Door de samenwerking en de doorgaande lijn met de 8e Montossorischool, wordt er aan de kinderen ook door de voorschool Montessori-materiaal aangeboden.

Soorten kinderopvang

Voorschool

Groepsindeling

Er zijn 2 groepen van maximaal 15 kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar. 

VVE-programma

Ja

Gevestigd in

de 8ste Montessorischool 

Ons pand

Onze groepsruimte bevindt zich in de basisschool de 8ste Montessorischool. De ruimte is op de begane grond en heel licht door grote raampartijen. De groep is sfeervol ingericht in duidelijke speelhoeken, zoals een huishoek, bouwhoek, leeshoek en er is een ruim aanbod aan ontwikkelingsgericht materiaal. 

Onze speelplaats

We hebben een aangrenzende buitenspeelruimte. Er is een zandbak aanwezig en verschillend buitenspeelmateriaal, zoals fietsjes, skippyballen en loopklossen. Onze kinderopvang ligt in het Oostelijk Havengebied, een stadse nieuwbouwomgeving met veel kindvriendelijke speelpleinen en parkjes. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. De pedagogisch medewerkers zijn opgeleid in het VVE-programma ‘Uk & Puk’. Daarnaast huren we geregeld vakkrachten in op het gebied van muziek en bewegen met het jonge kind. 

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

De voorschool is gehuisvest in het gebouw van de 8e montessorischool in het Oostelijk Havengebied in Amsterdam. Er is voldoende parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden