Onze opvang

Op deze vestiging werken we met de methode ‘Uk & Puk’. Dit is een vroeg- en voorschoolmethode (VVE). Dit programma heeft als doel kinderen een betere start in het basisonderwijs te geven en waarborgt een doorlopende ontwikkelingslijn van 2,5 tot 6 jaar. Er is een intensieve samenwerking tussen de pedagogisch medewerkers van de voorschool en de leerkrachten van groep 1 & 2 van basisschool de Piet Hien. Het programma richt zich op de totale ontwikkeling van het jonge kind. Er wordt themagericht gewerkt. 

Soorten kinderopvang

Voorschool

Groepsindeling

Er is 1 groep van maximaal 14 kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar. 

VVE-programma

Ja

Gevestigd in

de Piet Heinschool

Ons pand

Onze eigen groepsruimte bevindt zich in de basisschool de Piet Heinschool en het pand wordt verder gedeeld met basisschool de Achthoek. Onze voorschool is gelegen op de begane grond. De ruimte is licht, is ingericht met verschillende hoeken en speelmateriaal  om uw kind op alle gebieden uitdaging en een goede ontwikkeling te bieden.

Onze speelplaats

We hebben een aangrenzende buitenspeelruimte, die we delen met de Piet Heinschool en de Achthoek.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. De pedagogisch medewerkers zijn opgeleid in het VVE-programma ‘Uk & Puk’. Daarnaast hebben we een pedagogisch coach.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 13.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gehuisvest in het gebouw van de Piet Heinschool in het Oostelijk Havengebied in Amsterdam. Het is gelegen naast Panama en in de straat van winkelcentrum Brazilië. Er is voldoende (betaald) parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden