Onze opvang

We bieden elke dag activiteiten aan die we richten op de leeftijd van de kinderen, zoals knutselen, gericht op een thema. Ook doen we ontwikkelspellen (kleuren, tellen, taal, vormen etc.). Natuurlijk gaan we ook graag buiten spelen en maken een uitstapje naar de kinderboerderij of naar de markt. 

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

1,5 verticale groep van 0 tot 4 jaar (totaal 16 kinderen). 

Ons pand

Ons pand heeft een groep met een boven en een beneden. De kinderen spelen in een knusse, warme ruimte met een aansluitende tuin. Er heerst een echt huiskamergevoel!

Onze speelplaats

In de tuin staat een zandbak en de kinderen kunnen fietsen of met een bal spelen. In de buurt zijn veel parken en speelpleinen (met speeltuin) waar de kinderen naartoe gaan. Ook is er een kinderboerderij in de buurt.

Ons team 

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach in opleiding.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

U vindt onze kinderopvang in Nieuw West, voormalig Baarsjes. Onze vestiging is gelegen tegenover de tramhalte ‘Admiraal de Ruijterweg’. In de wijk is er betaalde parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden