Onze opvang

Door de verticale groepen op het kinderdagverblijf is er behoefte aan veel verschillende speelplekken en activiteiten. De pedagogisch medewerkers houden hier rekening mee en bieden deze zaken op het juiste moment aan de juiste groep aan. Bijvoorbeeld als de peuters op bed liggen, met de baby’s met de bal spelen. Peuterspeelgoed wordt alleen beschikbaar gesteld aan peuters. 

Zelfstandigheid en zelfredzaamheid zijn bij ons sleutelwoorden, kinderen hebben keuzevrijheid en hun mening wordt gerespecteerd. 

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang (bso)

Groepsindeling

Dagopvang

  • 3 verticale groepen van 0 tot 4 jaar

Buitenschoolse opvang

  • 1 horizontale groep van 4 tot 7 jaar
  • 1 horizontale groep van 6 tot 12 jaar

Gevestigd in

We zitten samen met de dagopvang in één gebouw 

Ophalen van school (bso)

  • 10e Montessorischool De Meidoorn
  • De Sint Janschool
  • Admiraal de Ruyterschool 

Ons pand

In de ruime hal is ruimte voor kinderwagens. Er is een gezellige en ruime gemeenschappelijke keuken waar dagelijks van een warme maaltijd genoten kan worden door de kinderen van zowel de dagopvang als de bso.
In de dagopvang is een grote speelhal aanwezig en een hele grote buitenruimte. 

Onze speelplaats

We beschikken over een voor Amsterdamse begrippen zeer ruime buitenruimte, met diverse speeltoestellen, een zandbak en een grote kastanjeboom. Er is een kinderboerderij in de buurt, diverse parken en ruime speelpleinen. Hier gaan we met de bso-kinderen regelmatig naar toe. 
We bevinden ons in een multiculturele omgeving, waardoor Partou aan de Baarsjesweg een afspiegeling van de buurt is. Partou zit in de buurt van verschillende basisscholen. Wij halen de kinderen lopend op van school. 

Ons team 

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Onze medewerkers hebben ruime pedagogische ervaring. Ook hebben we een muziekcoach in ons midden.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag.
  • Dagopvang: open van 7.30 tot 18.30 uur.
  • Buitenschoolse opvang: open aansluitend op schooltijden tot 18.30 uur. Tijdens vakanties zijn we geopend van 7.30 tot 18.30 uur.
Met de buitenschoolse opvang zijn wij open wanneer de scholen gesloten zijn, tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich in Amsterdam West (voorheen Baarsjes). De vestiging is goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. Er is gelegenheid om uw auto even te parkeren tijdens het brengen en halen van de kinderen.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden