Wist je dat...

we onze grote hal heel graag gebruiken? 

De grote, gemeenschappelijke speelhal van onze dagopvang geeft veel mogelijkheden om in subgroepen activiteiten te ondernemen. Zo kunnen de baby's bijvoorbeeld rustig over de vloer kruipen in de hal, terwijl de grotere kinderen in de groep aan tafel aan het verven zijn.

we een hecht team hebben? 

Partou Baarsjesweg heeft een hecht team met een aantal pedagogisch medewerkers die hier al ruim tien jaar werken.

er een familiaire sfeer heerst? 

We hebben een bso in hetzelfde pand als de dagopvang. Dit geeft een extra gezellige, familiaire sfeer op de locatie. Grote stoere kinderen van de bso zijn door de medewerkers nog gevoed en verschoond, en veel jonge kindjes hebben een grote broer of zus op de bso zitten.

we een grote keuken hebben? 

Onze grote keuken geeft een gezellige, huiselijke sfeer aan de vestiging. Hier wordt in de ochtend koffie gedronken door de medewerkers en de eerste ouders, en in de namiddag kan er van een warme maaltijd genoten worden.

we een hele grote tuin hebben? 

Onze vestiging beschikt over een heel grote tuin. Zo zie je ze zelden in Amsterdam! We gaan dan ook dagelijks naar buiten en vinden het niet erg als we dan een beetje nat worden. We hebben een grote boom in de tuin om onder te schuilen voor de regen of de zon.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden