Onze opvang

We geven veel aandacht aan de ontwikkeling van de kinderen. Voordat we een activiteit starten, bespreken we met de kinderen wat we gaan doen. Achteraf bespreken we met de kinderen hoe zij de activiteit hebben ervaren. De activiteiten sluiten aan bij de ontwikkeling van de kinderen. 

De methode die wij daarbij gebruiken is de VVE-methode ‘Kaleidoscoop’. Interactie met de kinderen is een belangrijk onderdeel van onze dag. Wij weten hoe belangrijk de taalontwikkeling voor kinderen is. Wij hebben goed contact met de scholen om de doorstroom naar de basisschool te optimaliseren. De dagelijkse overdracht en de oudergesprekken die wij voeren zijn belangrijk om met ouders de ontwikkeling van hun kind te bespreken en op dezelfde lijn als ouders te handelen.

Voor zowel de jongste kinderen als de oudere kinderen organiseren we veel leuke activiteiten:

Dagopvang

We doen onder meer taalspellen, telspellen, luisterspellen, knutselen, buitenspelen en ontdekactiviteiten (materialen ontdekken). Elke dag gaan we wel naar buiten! Wekelijks ondernemen we leuke muziekactiviteiten.

Buitenschoolse opvang

Elke donderdag gaan de kinderen koken of bakken. De overige dagen staan er verschillende activiteiten op het programma zoals toneel, sport en spel, knutselen en buiten spelen. In de vakanties gaan we er geregeld op uit.  We bieden geregeld gescheiden activiteiten aan voor verschillende leeftijden zodat deze aansluiten bij de behoefte en ontwikkeling van de kinderen.

Ook bieden wij voor zowel kinderen van de dagopvang als de bso warme maaltijden aan. De kleinsten krijgen ipv brood tijdens de lunch een warme maaltijd. Bso-kinderen krijgen deze om 17.00 uur.

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

Babygroep: 0 tot 1,5 jaar
Dreumesgroep: 1 tot 2,5 jaar
Peutergroep 2 tot 4 jaar
Bso: 4 tot en met 12 jaar

VVE-programma

Ja

Ophalen van school (bso)

Lopend vanaf de Visserschool, Rosa Boekdrukker en de Joop Westerweelschool.

Ons pand

Ons kinderdagverblijf heeft ruime, gezellige groepen: een baby-, dreumes- en peutergroep. De groepen zijn leeftijdsgericht ingedeeld. In de hal staat een ballenbak, waar de kinderen graag in spelen. Aan het pand is een tuin gelegen.

Onze bso heeft 4 gezellige ruimtes, een woonkamer, een speelkamer en een knutselruimte en een 'chillroom'. 

Onze speelplaats

De dagopvang heeft een tuin aan het dagverblijf met een glijbaan en een zandbak. Tegenover het dagverblijf is een groot plein met een wipkip en een glijbaan. De pleinen worden dagelijks gecontroleerd op veiligheid door de leidsters en geregeld ook door experts.

De bso maakt gebruik van de verschillende parken en pleinen in de buurt, waaronder speelpleinen en parken met een kinderboerderij. De oudere kinderen gaan ook op pad met de tram naar o.a Artis, de markt of Tunfun.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben ook een muziekcoach.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag.

Dagopvang

Geopend van 7.30 tot 18.30 uur

Buitenschoolse opvang

  • Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 14.00 tot 18.30 uur
  • Op woensdag geopend vanaf 12.30 tot 18.30 uur. 
  • In vakanties en op studiedagen geopend van 7.30 tot 18.30 uur. 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in Nieuw West, voormalig Baarsjes. Het pand is gelegen tegenover een speelplein op de Vespuccistraat. Er is betaalde parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden