Wist je dat...

wij spelen als leren zien? 

wij extra aandacht geven aan de ontwikkeling van de kinderen? 

De ontwikkeling van de kinderen van onze kinderopvang krijgt bij ons extra aandacht, naast de verzorging. 

we de kinderen veel ruimte bieden? 

Na een drukke en leerzame dag op school willen de kinderen de ruimte bieden om te kunnen spelen op de bso. Partou Vespuccistraat biedt een knusse en warme, maar toch ruime omgeving voor de kinderen om vrij te spelen, deel te nemen aan activiteiten – maar ook om na wat ontspanning huiswerk te maken. Bij onze opvang is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht voor de kinderen.

we respect hebben voor elkaar?

Vooral in deze buurt komen kinderen op jonge leeftijd in aanraking met verschillende culturen. We vieren samen onder andere Kerst, Pasen, keti koti en Suikerfeest. De kinderen ervaren dagelijks contact met andere culturen en staan vrij om daar vragen over te stellen. Respect voor elkaar is belangrijk.

we goed contact met basisscholen hebben? 

Er is goed contact met de basisscholen voor zowel de bso als de dagopvang. De bso haalt kinderen van de Visserschool, Joop Westeweel en de Rosaboekdrukker.

het gezellig is bij ons? 

Er heerst een gezellige sfeer en ouders zijn altijd vrij om een dagje mee te kijken op de groep!

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden