Wist u dat...

ouders en kinderen een inspiratiebron vormen?

Kinderdagverblijf Partou Quellijnstraat is een nieuw centrum dat met het team, ouders en kinderen vorm gaat geven aan de eigen ”kleur” van het centrum. Zo wordt het een plaats waar kinderen en ouders een inspiratiebron vormen.

we goed contact houden met u als ouder? 

Voor kinderen is het belangrijk dat de volwassenen waarmee ze te maken hebben zoveel mogelijk dezelfde aanpak hebben. Daarom hebben wij goed contact en regelmatig overleg met ouders. We wisselen informatie uit over het wel en wee van de kinderen, zodat alle betrokkenen goed geïnformeerd zijn en er wederzijdse afstemming plaats vindt.

wij werken met boeiende thema’s? 

Wij werken met thema’s om de kinderen gericht dingen te leren op een leuke speelse manier. Er komt een jaarkalender met elke maand een ander thema. Een voorbeeld van een thema is ‘Water’. Met dit thema worden er op alle groepen elke week activiteiten gedaan die voor alle leeftijden zijn aangepast. De activiteiten bestaan uit bijvoorbeeld knutselen, spelletjes en liedjes zingen. Er is ook aandacht voor de Nederlandse taal door voor te lezen en met elkaar te praten over het thema. Met de allerkleinsten wordt er veel contact gemaakt door handelingen en voorwerpen te benoemen tijdens de verzorgmomenten. Voorlezen doen wij aan alle kinderen, ook de allerkleinsten.

kinderen zelfstandig kunnen spelen bij ons? 

Alle groepen zijn ingericht zodat kinderen zelfstandig kunnen spelen. Een groot deel van de bergruimte bestaat uit open schappen/kasten waar kinderen zelf speelgoed kunnen pakken. Er zijn puzzels en ontwikkelingsmateriaal in verschillende moeilijkheidsgraden.

we gezonde voeding nastreven? 

We streven ernaar om de kinderen gezonde en gevarieerde voeding te geven, waarbij het gebruik van kunstmatige kleur- en zoetstoffen zoveel mogelijk wordt vermeden. Bij het intakegesprek wordt gevraagd of we rekening moeten houden met bepaalde diëten (vegetarisch, lactosevrij etc.). Afhankelijk van het dieet vragen we u geheel of gedeeltelijk voor de voeding van uw kind te zorgen.

bij ons veel fulltimers werken?

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden