Onze opvang

De babygroep, verticale groep en peutergroep zijn ruim ingedeeld, met leeftijdsgerichte ontdekmaterialen, maar ook plekken om even tot rust te komen. Hier kunnen ze zich heerlijk en veilig ontspannen.

De baby- en verticale groep grenzen aan onze buitenruimte. Deze is ook leeftijdsgericht ingedeeld. De allerkleinste kunnen rustig op hun eigen plekje liggen ontdekken, terwijl de lopers op ontdekkingstocht gaan in onze tuin. Ook is dit de plek om je als kind uit te leven op de fiets of met de step. Ook heerlijk heen en weer rennen of met een bal rollen zijn onze dagelijkse bezigheden. 

Onze activiteiten zijn zeer divers: Via een maandelijkse planning creëren we dagelijks verschillende activiteiten. Elke dag besteden we aandacht aan muziek-, lees- en bewegingsactiviteiten. Dagelijks laten we aan ouders zien wat we hebben gedaan. Terwijl de baby’s eerste handelingen ontdekken, leren de peuters spelenderwijs o.a. nieuwe woordjes, kleuren, vormen en cijfers. 

Soorten kinderopvang

Dagopvang


Groepsindeling

  • 1 babygroep van 0 tot 2 jaar
  • 1 verticale groep van 0 tot 4 jaar
  • 1 peutegroep van 2 tot 4 jaar

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Ja, in het World Trade Center

Ons pand

We zitten in een splinternieuw locatie met een groen speelplein. De groepen zijn gekoppeld vanuit een hal waarin u ruimte heeft voor het opbergen van persoonlijke spullen. In de zomer gaan wij met de peuters er regelmatig op uit naar het Beatrixpark. Ook in het WTC-gebouw komen wij wel eens op bezoek; denk aan zingen voor Sint Maarten, kaartjes uitdelen tijdens vriendjesweek, of onze verkleedkleren laten zien tijdens het carnavalsfeest. 

Onze speelplaats

We beschikken over een eigen buitenruimte met natuurlijke materialen en belevingselementen. Ons ‘Speelhuisje’ is te gebruiken als winkel of voor het leukste spel: namelijk ‘verstoppertje’. Naast het speelhuisje hebben wij een zandbak voor een bakken van de lekkerste taarten, een ligweide voor de allerkleinste en verschillende groene fruitbomen waar je heerlijk doorheen kunt fietsen. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. In ons team hebben we een eigen muziekcoach, voorleescoach en een beweegcoach. Ook volgen de medewerkers jaarlijks een cursus om zo alle nieuwe ontwikkelingen en ideeën meteen op de groep uit te kunnen voeren. 

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7:30 tot 18:30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich op de begaande grond in Toren I van het World Trade Center.

Auto

Wij beschikken over een eigen ‘drop off’ in de parkeergarage van het World Trade Center. 

Fiets

Naast het speelpleintje van de dagopvang staat een Partou 'Fiets Drop off'. Hier kunt u voor een periode van 30 minuten uw fiets plaatsen voor het brengen/halen van uw kind. 

Openbaar vervoer

Als u het Station van Amsterdam Zuid via het Zuidplein verlaat, ziet u aan de linkerkant de ingang van Toren I. Als u deze inloopt ziet u aan de rechterkant, achter de trap onze vestiging al staan. 
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden