Onze opvang

Wij hebben elke maand een ander thema waarmee we wekelijks ‘open deuren’ hebben. Open deuren betekent letterlijk alle deuren openzetten, op alle groepen en op de gang (bij mooi weer ook buiten) worden activiteiten aangeboden en de kinderen mogen zelf kiezen aan welke activiteit ze willen deelnemen. Eén groep dient als opvanggroep voor de allerkleinsten en voor de kinderen die niet aan een activiteit willen deelnemen, maar gewoon vrij willen spelen. De activiteiten beslaan altijd minimaal muziek, bewegen, lezen en knutselen. Iedere dag, zolang het weer het toelaat, spelen we buiten op ons buitenterrein of gaan we naar het Beatrixpark, dat tegenover onze vestiging ligt. Iedere maand proberen we in het kader van het dan geldende thema een uitstapje te maken.


Soorten kinderopvang

Dagopvang


Groepsindeling

2 x 1,5 babygroep (max 13 kinderen per groep), 0 tot 2 jaar
2 peutergroepen (max 14 kinderen per groep), 2 tot 4 jaar

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Ja, in het WTC

Ons pand

Partou aan de Strawinskylaan is een grote, ruime, lichte vestiging, zowel qua kleur als door de vele ramen. De groepen liggen dicht bij elkaar waardoor er veel interactie is, wat nog eens versterkt wordt door de vele ramen in het pand. De locatie straalt rust uit, doordat we gekozen hebben voor de basiskleur wit en kleur aanbrengen door speelgoed en werkjes van de kinderen. We hebben een snoezelruimte. Dit is een ruimte voor rust. Er is een warm waterbed, een lavalamp met belletjes en kleuren en verder is het er behoorlijk donker, waardoor de kinderen er heerlijk kunnen relaxen, met weinig prikkels.

Onze speelplaats

We hebben een buitenruimte met natuurlijke materialen en vele natuurlijke belevingselementen. Het gaat hier dan bijvoorbeeld om een pad waar de kinderen met fietsjes overheen kunnen en verschillende ondergronden ervaren (kiezels, houten balkjes, tegels enz.). Er is een apart gedeelte voor de baby's en de peuters. De baby's kunnen in de zomer ook heerlijk naar buiten, er hangt een zonnedoek boven hun 'ligweide'. We hebben een moestuin voor de kinderen en een tuintje waar ze bloemetjes kweken. In de buurt ligt het Beatrixpark. Daarnaast bevinden we ons vlakbij het openbaar vervoer, waardoor we makkelijk uitstapjes kunnen maken.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach, een pm'er die de cursus 'beweegkriebels' heeft gevolgd, een voorleescoach, aandachtsfunctionaris kindermishandeling en een ergonomische coach.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7:30 tot 18:30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich in het WTC.

Auto: 
We zijn bereikbaar door <P WTC> aan te houden. U rijdt de parkeergarage bijna helemaal in (de weg loopt naar beneden), maar voordat u rechtsaf de parkeergarage daadwerkelijk inrijdt, rechtdoor <drop off Day Care> oprijden. Bij de drop off is een deur die toegang geeft naar een tweede deur, die toegang geeft tot de locatie.

Fiets: 
Aan de Strawinksylaan-zijde, bij de drop off hebben we een fietsenrek staan. Per fiets is de locatie te bereiken via het fietspad aan de Beethovenstraat.

OV:
Station Amsterdam Zuid, kant Zuidplein oplopen, op Zuidplein is het de eerste toren aan de rechterhand. Toren inlopen, met roltrap 1 verdieping omhoog, dan helemaal doorlopen naar achteren (paar honderd meter). Links achterin de hoek bevinden zich liften, hier de lift naar beneden (knopje <1>) nemen en dan staat u bij de andere ingang van de vestiging.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden