Onze opvang

Sport en spel, theater en dans worden door een vakdocent aangeboden. Verder zijn er veel creatieve activiteiten. Tijdens de vakanties wordt een activiteitenprogramma op de locatie gemaakt en vinden er activiteiten en uitstapjes plaats. Kinderen zijn ook veel bezig met vrij spel met hun vriendjes en vriendinnetjes. Er is veel gelegenheid voor het uitleven van de kinderen in het gebouw: in de gymzaal op de begane grond, op de matten en kussens in het stoeilokaal op de eerste verdieping.

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang (bso)

Groepsindeling

Er zijn 5 groepen op de bso, waaronder 3 groepen voor kinderen van 4 tot 7 jaar, en 2 groepen voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Kinderen vanaf 7 jaar mogen binnen Partou doorstromen naar de bso op de Uiterwaardenstraat 550.

Extra aandacht voor:

Sport en spel, theater en dans, buiten spelen.

Ophalen van school (bso)

Kinderen worden lopend opgehaald van de Anne Frank en de Dongeschool 

Ons pand

Partou aan de Jekerstraat 86 heeft twee groepen op de begane grond en een gymzaal. Op de eerste verdieping is er een speciale knutselruimte voor de oudere kinderen. Daarnaast zijn er twee groepsruimten, een stoeilokaal en een knutselatelier. De bso bevindt zich in een mooi oud gebouw. De groepen zijn licht en grenzen aan elkaar. De sfeer is huiselijk en gezellig. 

Onze speelplaats

Onze bso heeft een gezellige afgeschermde achtertuin met een zandbak, een klimrek en een moestuin. De kinderen kunnen lekker rennen, voetballen en ontspannen. Voor onze bso is een ruim buitenterrein. Er is o.a. plek om te voetballen, te klimmen en te verstoppen. Het Beatrixpark en het Amstelpark zijn dichtbij. Het openbaar vervoer is prima te bereiken vanuit de locatie, waardoor heel Amsterdam bereikbaar is voor uitstapjes!

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We blinken uit in creativiteit en we hebben vakdocenten op het gebied van sport en spel, theater en dans.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag aansluitend op schooltijden tot 18.30 uur, in vakanties van 7.30 tot 18.30 uur. Extra sluitingsdagen van de scholen worden aangeboden.

Bereikbaarheid & parkeren

U vindt onze kinderopvang in de Rivierenbuurt, dichtbij de Maasstraat (winkels om de hoek). Er zijn parkeerplekken voor de deur (misschien rond sluitingstijd wat druk) en we zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden