Onze opvang

Onze buitenschoolse opvang is een locatie die gericht is op buiten zijn en buiten spelen. Zodra het weer het maar even toelaat, spelen de kinderen buiten. Ze klimmen, voetballen, spelen verstoppertje of kliederen lekker met modder en plantjes. Bij slecht weer is er in speellokaal Het Viertje de gelegenheid voor sport en spel, rennen, hutten bouwen en knutselen. 

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

Er is één groep van kinderen van 4 tot 12 jaar. Vanaf 7 jaar mogen de kinderen doorstromen naar Partou aan de Uiterwaardenstraat 550

Extra aandacht voor:

Buitenspel, sport & spel 

Ophalen van school (bso)

De Rivieren en de Meander grenzen aan de opvang. De meeste kinderen lopen vanuit school zelf naar het Viertje, een aantal kinderen van de Rivieren worden bij de uitgang van school opgehaald. Kinderen van de Meander worden indien nodig opgehaald door één van de pedagogisch medewerkers.

Ons pand

Partou aan de Lekstraat bevindt zich op het binnenterrein van de Rivieren en de Meander. We maken gebruik van speellokaal het Viertje. Met één groep is er een huiselijke, ondernemende en hechte sfeer tussen de kinderen, het team en de ouders. De kinderen op onze bso kunnen zich lekker uitleven en mogen zich vies maken! 

Onze speelplaats

De buitenruimte van Partou aan de Lekstraat is ruim en afgeschermd met een hek. Er is een zandbak, een speeltoestel en ruimte om te rennen, ravotten en voetballen. Ook staan er picknicktafels waar zo veel mogelijk aan gegeten wordt. Op onze bso doen we het liefst alles buiten! We kunnen gebruik maken van het Beatrixpark of het Amstelpark. Het openbaar vervoer vanaf de locatie is goed bereikbaar, waardoor heel Amsterdam bereikbaar is voor uitstapjes, met name in de vakantie.

Ons team 

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. De pedagogisch medewerkers zijn sportief, actief en creatief bezig met de kinderen op onze bso en doen zelf lekker mee! 

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag na schooltijd tot 18.30 uur.
Op woensdag worden de kinderen opgevangen bij Partou aan de Jekerstraat 86. In schoolvakanties en tijdens extra sluitingsdagen  van de scholen voegen we tevens samen met Partou Jekerstraat 86. We zijn op deze dagen open van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in de Rivierenbuurt, zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en er is parkeergelegenheid (aan het eind van de dag niet ruim).
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden