Onze opvang

We bieden diverse activiteiten aan. Denk aan sport en spel in de gymzaal, in schoolweken en in de vakanties. Er is een docent die theaterlessen geeft, er worden lekkernijen gekookt in het kookcafé, en wat dacht u van het fijne knutselwerk in het knutselatelier en het timmeren en zagen in het bouwatelier? In vakanties is er een activiteitenprogramma op de locatie en buiten de locatie: denk hierbij aan Nemo, diverse parken, het Amsterdamse Bos, sport en funtoer, de bioscoop, schaatsen en een museum. Er is genoeg te beleven!

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

Er zijn op onze bso 3 groepen van 20 kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar. 

Extra aandacht voor:

Theater, dans, sport, koken, creatief (knutselatelier en bouwatelier) 


Ophalen van school (bso)

Kinderen worden lopend opgehaald van de volgende scholen: de Meander, de Rivieren, de Catharina, de Anne Frank, de Dongeschool en de Maas en Waal. Kinderen die een zelfstandigheidsverklaring hebben, komen zelfstandig naar de vestiging.

Ons pand

Ons gebouw is zo ingedeeld dat elke ruimte een eigen bestemming heeft. Een ruim kookcafé, een lees- en bouwhoek, een speelhal voor gezelschapsspelletjes, poolen, tafeltennis en tafelvoetbal. Verder hebben we een bouwatelier voor timmeren, zagen en techniek en een knutselatelier voor diverse creatieve activiteiten. Voor sport en spel maken we gebruik van de sporthal op het buitenterrein. Het gebouw heeft heel veel ramen en is lekker licht, er heerst een open sfeer waar de kinderen zich lekker kunnen bewegen. Alle kinderen mogen in het gehele gebouw spelen; dit geeft veel vrijheid!

Onze speelplaats

Er is een ruime buitenruimte op het schoolplein van de Maas en Waalschool. Er staan hekken omheen, wat prettig en veilig is. Er is een groot gedeelte om te voetballen, er zijn klimrekken, een tafeltennistafel en ook een avontuurlijk klim- en bouwgedeelte met bomen en zand. Er zitten diverse parken in de buurt, waaronder het Amstelpark en het Beatrixpark. Het openbaar vervoer is makkelijk te bereiken vanuit de locatie waardoor de kinderen de hele stad door kunnen tijdens uitstapjes.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Er is expertise op het gebied van sport en spel, koken, knutselen, timmeren en een aanbod extern van een theaterdocent en een dansdocent.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, na schooltijd tot 18.30 uur.

In vakanties zijn we open van 7.30 tot 18.30 uur. Alle extra sluitingsdagen worden aangeboden; soms voegen vestigingen binnen de Rivierenbuurt samen tijdens een extra sluitingsdag van de scholen. Op woensdag in schoolweken worden de kinderen opgevangen op de Jekerstraat. In vakanties op zowel woensdag als vrijdag. 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in de Rivierenbuurt. U vindt onze opvang in de Uiterwaardenstraat: het stuk tussen de Maasstraat en de Waalstraat. Er is parkeergelegenheid voor de deur.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden