Onze opvang

We bieden leuke activiteiten aan in een doorgaande leerlijn met de basisschool. Kinderen kunnen bij ons onder meer snoezelen, koken, voorlezen, knutselen en bewegen in sport- en spelactiviteiten.

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang
  • Voorschoolse opvang 
  • Voorschool

Groepsindeling

  • 4 groepen van 0 tot 4 jaar (peuterschool met VVE is geïntegreerd in de peutergroepen van 2,5 tot 4 jaar)
  • 3 groepen van 4 tot 12 jaar 
  • 1 groep voorschool van 4 tot 12 jaar

VVE-programma

Ja

Ons pand

Ons gebouw heeft veel ramen met direct zicht op de buitenwereld, op de 1e en 2e etage hebben we uitzicht over het water. We hebben lichte muren, iedere etage heeft een kleur: de begane grond is groen, de 1e etage roze en de 2e etage blauw. Er is een kinderkeuken, een atelier, een bibliotheek, een speelzaal en een snoezelruimte.

Onze speelplaats

We hebben drie buitenruimtes. Een buitenruimte voor 0 tot 4 jaar, met een verbinding naar de buitenruimte voor 4 tot 8 jaar. De buitenruimte voor 8 tot 13 jaar is aan de voorkant van het pand. We hebben ook een veld om te voetballen.

Ons team 

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Er zijn specialisten op het gebied van kunst, een voorleescoach, beweegkriebelcoach, muziekcoach en mensen zijn opgeleid voor een VVE-methode. 

Openingstijden


Dagopvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur. 

Buitenschoolse opvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 14.15 tot 18.30 uur.

In de schoolvakanties is de bso geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Voorschoolse opvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is vlakbij IJburg gevestigd. Herkenningspunten zijn o.a. 3 gele silo's, een benzinestation en restaurant Magnetico. We zitten dicht bij de Piet Hein Tunnel en dicht bij rondweg A10.
Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden