Onze opvang

Bij Partou aan de Jacob Catskade werken wij met een maandthema dat iedere maand wisselt. Al onze activiteiten worden om het centrale thema georganiseerd, met een grote diversiteit aan activiteiten. 

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • 1 babygroep van 0 tot 2 jaar
  • 1 peutergroep van 2 tot 4 jaar

Ons pand

Onze vestiging beschikt over 4 ruimtes, waarvan er twee door de babygroep worden gebruikt en twee door de peutergroep.
Bij beide leeftijdsgroepen wordt één ruimte gebruikt om te spelen met een keuze uit divers speelgoed. De andere ruimte wordt gebruikt om te eten en is ook als atelier in gebruik. In deze ruimte worden de kinderen gestimuleerd om hun creativiteit te ontwikkelen.
De ontvangst in de ochtend begint in onze multifunctionele hal, waarin naast ruimte om te spelen ook de keuken en een kantoorruimte zit. 

Onze speelplaats

Wij hebben een prachtige beschutte tuin, veilig gelegen tussen de bebouwing. Drie ruimtes zijn direct met de tuin verbonden, waardoor het naar buiten gaan een dagelijkse activiteit is bij ons. Buiten hebben de kinderen voldoende ruimte om te rennen en te fietsen. En de allerkleinsten kunnen met hun wipstoeltje of op een speelkleed mee naar buiten. Het Westerpark zit om de hoek, waar we fijn kunnen wandelen en naar de kinderboerderij kunnen gaan.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Binnen het team hebben we een muziekcoach.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich in de wijk Westerpark en is gesitueerd in een gerestaureerd pand. Het gebouw is gelegen aan de Jacob Catskade, die aansluit op de Nassaukade. Er is voldoende (betaalde) parkeerruimte.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden