Onze opvang

We spelen veel buiten in onze grote buitenruimte. Dagelijks zingen we liedjes en lezen boekjes voor. Elke woensdagochtend geeft één van de pedagogisch medewerkers peutergym. Ook besteden we aandacht aan muziek en knutselen we met de kinderen aan de hand van het thema.
Rollenspellen bevorderen we door het aanbieden van verkleedkleren, maar ook door bijvoorbeeld een keukenhoek. Ook dansen we op muziek!

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • 3 babygroepen van 0 tot 2 jaar.
  • 3 peutergroepen van 2 tot 4 jaar. 

Extra aandacht voor:

Wij werken met verschillende thema's, zoals de seizoenen, muziek, familie, eten en drinken en allerlei andere onderwerpen die bij de belevingswereld van de kinderen aansluiten. 

Ons pand

Partou aan de IJselstraat zit in een prachtig en karakteristiek Berlage-gebouw. We zitten op een mooie locatie in de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid. We beschikken over twee ruime verdiepingen. Op de eerste etage hebben we drie groepsruimtes voor de peuters. Op de begane grond hebben we een grote hal, een open keuken en drie groepsruimtes voor de baby's. De groepsruimtes beschikken over schuifdeuren. Deze worden soms opengezet, zodat contact met kinderen van andere groepen mogelijk is. Ook kunnen de verschillende groepen samenspelen in de grote hal. Onze locatie is overzichtelijk. Al onze ruimtes zijn licht en groot. 

Onze speelplaats

Bijzonder is dat we beschikken over een grote tuin met een afgeschermde plek voor de baby’s. In de tuin kunnen kinderen volop op ontdekkingstocht. De kinderen kunnen er heerlijk spelen met zand of tussen de struiken naar beestjes zoeken. 
Er is een grote zandbak. In het tuinhuisje kunnen de kinderen verschoond worden of naar het toilet gaan, ook worden hier de buitenspeelmaterialen opgeborgen zoals fietsen, ballen en speelmateriaal voor in de zandbak. De Rivierenbuurt is - naar Amsterdamse begrippen - een vrij rustige buurt. Er wonen veel jonge gezinnen. Het is maar tien minuutjes lopen naar de kinderboerderij, maar voor ons jaarlijkse uitje naar Artis nemen we de metro! 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Wij hebben veel creativiteit binnen het team. Wij maken gebruik van deze expertise door deze te benutten bij de activiteiten die de kinderen krijgen aangeboden, bijvoorbeeld op het gebied van muziek, knutselen, bewegen en rollenspellen. 

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich in de Rivierenbuurt, achter de Churchill-laan.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden