Onze opvang

Bij Partou op de van Eeghenstraat besteden we op de bso extra veel aandacht aan natuur en techniek. Dat betekent dat wij bijzondere activiteiten en workshops aanbieden die daar mee te maken hebben.

De uitstapjes in de vakantie zijn dan ook vaak gericht op dit thema.
Wij gaan elke dag met de kinderen naar buiten, waarbij de bso gebruik maakt van de speelmogelijkheden in het Vondelpark. De kinderen van het kinderdagverblijf spelen in de tuin of op het dakterras en maken zo mogelijk ook gebruik van het Vondelpark.

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

  • 2 babydreumesgroepen van 0 tot 2 jaar
  • 2 peutergroepen van 2 tot 4 jaar
  • 1 bso-groep van 4 tot 12 jaar 

Extra aandacht voor:

Natuur & techniek

Ophalen van school (bso)

De kinderen op maandag tot en met vrijdag lopend of met de bakfiets gehaald van de:
  • Tweede Daltonschool
  • Willemsparkschool
  • Amsterdams Montessorrischool
  • Nicolaas Maes school
  • Cornelis Vrijschool

Ons pand

Wij zijn gevestigd in een herenhuis in Amsterdam Zuid en hebben de beschikking over 3 verdiepingen. Op de begane grond zijn er twee babygroepen en een peutergroep, op de eerste verdieping is de tweede peutergroep met aangrenzend de kantoorruimte. De tweede verdieping is geheel voor de bso en is verdeeld in diverse kamers, ingericht voor verschillende activiteiten.

Onze speelplaats

Op de begane grond hebben wij de beschikking over een achtertuin die direct grenst aan het Vondelpark. Daar staan een zandbak, een wilgentenen-hut en divers speelmateriaal.
Op de eerste verdieping grenst er aan de tweede peutergroep een dakterras, met ook een zandbak en speelmateriaal. Onze opvang grenst met de achtertuin direct aan het Vondelpark, waar wij veel gebruik van maken.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. In ons team zit een voorleescoach en een muziekcoach. Eén medewerker geeft beweegkriebels en twee medewerkers hebben de cursus basic spelen gevolgd.
De medewerkers van de bso hebben de opleiding natuur en techniek gevolgd.

Openingstijden


Dagopvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.45 tot 18.30 uur.

Buitenschoolse opvang

Geopend van maandag tot en met vrijdag van schooltijden tot 18.30 uur. In de vakantieweken geopend van 7.45 tot 18.30 uur. 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich aan de rustige Van Eeghenstraat, waar betaald parkeren geldt.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden