Cynthia Held

Partou kinderopvang Amsterdam

Vanaf juli 2018 onderdeel van humanistisch kindcentrum!

Partou en Stichting Kolom gaan samen humanistisch onderwijs en opvang aanbieden in een nieuw kindcentrum voor kinderen van 0 tot 12 jaar. De school is gestart met een (reguliere) kleutergroep. In juli 2018 komen school en opvang van Partou (dagopvang en buitenschoolse opvang) in een mooi nieuw gebouw aan de Zuidelijke Wandelweg! Partou Veluwelaan wordt een dependance van het Kindcentrum. LEES MEER… 


Welkom bij Partou aan de Veluwelaan!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom op onze kinderopvang aan de Veluwelaan in Amsterdam Zuid.

Wij bieden dagopvang

Onze plek in het woon- en zorgcentrum Torendael maakt ons een bijzonder kinderdagverblijf. We werken veel samen met de opa’s en oma’s van het verzorgingstehuis, we vieren samen feestdagen en de oma’s komen voorlezen. In onze fijne eigen tuin kunnen kinderen lekker buiten spelen en ontdekken. U bent van harte uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen!

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Beleef de dag van je kind mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt je zoon of dochter allemaal mee? Via ons ouderportaal kun je dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kun je, op afstand, de dag van je kind meebeleven. En is het net alsof je er zelf bij bent!

Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden