Onze opvang

Omdat we samenwerken met verzorgingstehuis Torendael, zijn we een unieke opvang.
Dagelijks gaan we met een klein groepje kinderen langs bij de oma's en opa's in de huiskamer (aangrenzend). Ook vieren we alle feestdagen met elkaar. De kinderen van onze opvang gaan dan onder begeleiding van de pedagogisch medewerkers naar de centrale koffieruimte of naar een specifieke afdeling. Ook houden we op maandag voorleesochtend voor de peuters, gegeven door een van de oma's van verzorgingstehuis Torendael. Verder bieden we thema-activiteiten aan. Elke 2 maanden is er een ander thema. Naar aanleiding hiervan zijn er dagelijks activiteiten zoals verven, knippen en plakken, ontdekken enzovoorts. We bieden bovendien dreumes- en peutergym: elke donderdag en vrijdag wordt er in kleine groepjes bewogen, gedanst en gesproken in de centrale hal.

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

2 babygroepen 0 tot 2 jaar.
2 peutergroepen 2 tot 4 jaar. 

Extra aandacht voor:

Sport & spel

Ons pand

Partou aan de Veluwelaan is gevestigd in woon- en zorgcentrum Torendael. Ons centrum is speciaal gebouwd als kinderdagverblijf. Dit is terug te zien in de speelse elementen in de muren en raampartijen. De meubels en het speelgoed zijn helemaal ingericht en afgestemd op de doelgroep. Het is ruimtelijk, overzichtelijk en met voldoende spelmateriaal om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling. Het is een knusse locatie. We willen een warme en veilige plek zijn voor alle kinderen.

Partou heeft een eigen entree en een eigen (buiten)ruimte, maar er is door alle grote raampartijen redelijk wat interactie tussen de oudere bewoners van Torendael en de kinderen.

Onze speelplaats

Onze kinderopvang heeft een eigen tuin, die speciaal is ingericht voor de peuters beneden en de wat kleinere kinderen boven. Er zijn speelse elementen geplaatst, zoals een kleine parterre, een zandbak en afscheidingen die kinderen uitdagen in hun spel. De omgeving rondom de opvang is erg rustig. Hierdoor kunnen we er ook makkelijk op uit met de kinderen. Er zijn kleine speeltuintjes en een parkje aanwezig.
Voor een groter uitstapje kunnen we naar het Amstel- of Beatrixpark. Hiervoor gebruiken we dan de Bolderkar.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. De kracht van het team is de langdurige samenwerking met elkaar.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Ons kinderdagverblijf is gevestigd in het woon- en zorgcentrum Torendael, dichtbij het Beatrixpark in het Amsterdamse stadsdeel Zuid (voorheen Zuideramstel). De locatie is goed te bereiken via het station Rai en het openbaar vervoer; de bus 62 en  tram 4 en 65. (Betaald) parkeren kan volop in onze straat.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden