Onze opvang

Op de dagopvang bieden we aandacht aan peutergym en bewegen, koken, muziekles, themagericht werken, buitenactiviteiten en creatieve activiteiten die zijn aangepast op de ontwikkelingsfase van ieder individueel kind.
Op de bso is er veel aandacht voor sport en beweging, creativiteit, buitenspel, natuur en er is oog en aandacht voor het talent van ieder kind.

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

3 babygroepen van 0 tot 2 jaar
1 verticale groep van 0 tot 4 jaar
2 peutergroepen van 2 tot 4 jaar
2 bso-groepen van 4 tot 8 jaar 

Ophalen van school (bso)

Kinderen worden lopend opgehaald van de Maas en Waalschool, Rivierenschool en Catharinaschool.

Ons pand

Partou aan het Victorieplein heeft een historisch schoolgebouw van drie verdiepingen. Het gebouw wordt gekenmerkt door veel lichte, ruime groepen en veel buitenruimte waar baby’s, peuters en de oudere kinderen zich allemaal kunnen vermaken zonder dat zij elkaar in de weg lopen.

Onze speelplaats

Iedere babygroep heeft een eigen buitenruimte. De peuters en de bso-kinderen kunnen terecht in onze grote achtertuin waar zij kunnen fietsen, rennen, spelletjes doen en spelen in de zandbak. Het Martin Luther King park en de speeltuin zijn dichtbij.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach, pedagogisch medewerker met sportachtergrond en de manager is pedagoog.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag.

Dagopvang

Geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Buitenschoolse opvang

In schoolweken geopend van 14.30 tot 18.30 uur.
Tijdens vakantie en studiedagen geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in de Rivierenbuurt in A'dam Zuid, vlakbij de A10, Amsterdam RAI en Amsterdam Amstelstation.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden