Onze opvang

Onze buitenschoolse opvang (bso) biedt opvang aan kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Wij proberen een warme sfeer te creëren. Respect is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Partou Huntum bevindt zich in de H-buurt in het stadsdeel Amsterdam-Zuidoost. De H-buurt is een wijk met bewoners van verschillende nationaliteiten. De kinderen die onze bso bezoeken, zijn een afspiegeling van de wijk.

De activiteiten in onze opvang zijn zeer gevarieerd en gebaseerd op de leeftijd en interesse van de kinderen.

In de vakantieperiode worden er leuke activiteiten en uitstapjes georganiseerd. Op loopafstand van onze bso bevindt zich het Nelson Mandela Park. Wij gaan er regelmatig met de kinderen naartoe om te genieten van bijvoorbeeld wandelroutes, sportvelden en uitkijkheuvels. Bij mooi weer picknicken we er met de kinderen.  We kunnen ook naar het Bijlmer Theater lopen en een voorstelling bijwonen.


Soorten kinderopvang

  • Voorschoolse opvang
  • Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

Twee groepen:
  • 1 groep van 4 tot en met 7 jaar
  • 1 groep van 7 tot en met 12 jaar

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Ja, in de nieuwbouw van basisschool de Rozemarn. 

Ophalen van school (bso)

De kinderen worden lopend opgehaald. 

Ons pand

Bij de inrichting van onze bso en de aanschaf van het materiaal proberen wij de leefwereld van thuis en de opvang te verbinden. In de gang hangen bijvoorbeeld vlaggen van de nationaliteiten van de kinderen die onze buitenschoolse opvang bezoeken. 
Tevens maken we gebruik van de gymzaal van school zodat kinderen bij ons altijd de ruimte hebben om te spelen en te ontdekken.

Onze speelplaats

We zijn gevestigd in basisschool de Rozemarn in een laagbouwwijk in de H-buurt.
Als we buiten spelen, maken we gebruik van het veilige en ruime schoolplein. Onze opvang bevindt zich in een groene omgeving. Op korte afstand bevindt zich het nieuw ingerichte Bijlmerpark. Andere voorzieningen in de buurt zijn het Bijlmerparktheater, Circus. Onze bso bevindt zich ook dicht in de buurt van het vernieuwde Bijlmerpark.
Wij gaan er regelmatig met de kinderen naartoe om te genieten van bijvoorbeeld wandelroutes, sportvelden en uitkijkheuvels. Bij mooi weer picknicken we met de kinderen. Ook organiseren we fietstochten in het park. 

Ons team 

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. 

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag.
In de schoolweken zijn we alle dagen open van 7.30 tot 8.30 uur en van 14.00 tot 18.00 uur
In de schoolvakantie zijn we geopend van 7.30 tot 18.00 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in basisschool De Rozemarn in een laagbouwwijk in de H-buurt.
De vestiging is gemakkelijk met de auto bereikbaar en beschikt over voldoende vrije parkeermogelijkheden. U kunt ons met het openbaar vervoer bereiken via de metrolijnen 50 en 54 en buslijnen 45 en 49.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden