Onze opvang

Na een schooldag willen kinderen graag even ontspannen. Wij geven de kinderen de ruimte om te doen waar zij behoefte aan hebben. Dit kan een spelletje zijn, een georganiseerde knutselactiviteit, buiten spelen of gewoon even chillen op zolder.

Acht plus groep

De groep Topi2 is speciaal voor alle acht plussers van Partou op het Kantershof. “Eigenlijk ben ik te groot voor de bso”, zei een jongetje (10 jaar) tijdens het intakgesprek met zijn moeder. Veel kinderen van de basisschool vinden zichzelf te groot voor de bso. Een mooie reden om een acht plus groep te starten. De naam ‘Topi2’ is een tijdelijke werknaam, want de kids gaan de hele groep zelf naar smaak vormgeven. De groep staat voor een eigen plek: om te chillen, koken, creatief bezig te zijn, te gamen, huiswerk te maken of te tafelvoetballen. Daarnaast bieden we workshops die te maken hebben met bewegen, naar buiten en muziek. 

Soorten kinderopvang

  • Buitenschoolse opvang
  • Voorschoolse opvang

Groepsindeling

  • 2 verticale groepen van 4 tot 12 jaar. 
  • 1 8+ groep

Ophalen van school (bso)

Bijlmerdrie, Samenspel, Wereldwijs.

Ons pand

Partou op het Kantershof ligt aan het schoolplein van Bijlmerdrie en Samenspel. De locatie heeft drie groepsruimtes, die liggen aan een brede hal waar de kinderen ook prettig kunnen spelen. De ruimtes zijn groot, de eerste groep heeft een speciale chillzolder waar de kinderen zich lekker kunnen terugtrekken. Binnen de locatie heerst een huiselijke sfeer, waarbij de tafels een centrale plek innemen. Om de tafels heen zijn diverse hoeken ingericht. 

Onze speelplaats

Aangezien Partou aan het schoolplein ligt, is er heel veel ruimte waar de kinderen ongestoord kunnen spelen. Er is in de tuin van de locatie zelf een zandbak, waar met name de kleuters graag gebruik van maken. Op het schoolplein staat een speeltoestel waar wij ook gebruik van kunnen maken, daarnaast gebruiken wij deze ruimte om te fietsen, skaten of om gewoon lekker uit te razen. Voor de wat oudere kinderen is er een speciaal voetbalveld in de buurt. Onze opvang ligt in de buurt van verschillende parken en sportvelden. Er is een kinderboerderij in de buurt en vlak achter de locatie ligt de vogelopvang, waar de kinderen bij mooi weer af en toe op bezoek gaan. De locatie ligt niet ver van station Kraaiennest, dit maakt het ook makkelijk om tijdens de vakanties uitstapjes te maken buiten Amsterdam Zuidoost. 

Ons team  

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Binnen ons team is er een bijzonder creatieve medewerkster, ook hebben wij in het team iemand die heel goed kan koken met de kinderen. 

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag:

  • Tijdens schoolweken van 14.00 tot 18.00 uur.
  • Voorschoolse opvang van 7.30 tot 8.30 uur.
  • In vakantieweken van 7.30 tot 18.00 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang ligt aan het schoolplein van Bijlmerdrie en Samenspel. Wij zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Naast ons gebouw is een parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren en metrostation Kraaiennest is op loopafstand.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden