Onze opvang

Bij ons is uw kind een stapje voor:
  • Wij bieden een Piramide-programma
  • We hebben themagerichte activiteiten
  • Wij hebben nauwe samenwerkingsbanden met andere partijen in de branche
Ons streven is om alle kinderen ‘bagage’ mee te geven, zodat ze met vier jaar in staat zijn de overstap naar de basisschool makkelijk en vlot te kunnen maken.

Partou aan de Kelbergen 16 werkt in de peutergroepen met het VVE-programma Piramide. Piramide werkt met jaarlijks terugkerende thema’s. Elk thema brengt zijn eigen woorden mee. Deze woorden worden gedurende de themaperiode herhaald. Daarbij wordt de moeilijkheidsgraad spelenderwijs steeds opgevoerd. Aan het eind van het thema zijn de kinderen een groot aantal woorden rijker.

Wij werken met Alert4U. Met dit programma beschikt Partou over middelen om uw kind beter te kunnen volgen en te stimuleren in zijn ontwikkeling. Wij herkennen sneller een achterstand en weten welke hulp we kunnen inschakelen. We werken nauw samen met andere opvoedexperts,  bijvoorbeeld: Jeugd en Opvoedhulp, Okido, Kabouthuis, Consultatiebureau. Zij ondersteunen ons met hun kennis.
Het eerste jaar van het kind gebruiken we het observatieformulier.

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • Twee babygroepen
  • Twee dreumesgroepen 
  • Een peutergroep
VVE-programma
Ja

Extra aandacht voor:

Kunst & cultuur 

Ons pand

Partou aan de Kelbergen 16 is een ruim opgezet kindercentrum in een rustige, groene omgeving in een laagbouwwijk in de K-buurt. U komt binnen in een ruime, lichte hal, waar we u als ouders en de kinderen ’s morgens ontvangen. In de hal treft u een speelhuis met glijbaan en lage tafels met stoelen, waar de kinderen samen met u een boekje kunnen lezen, puzzelen of tekenen. 

Onze speelplaats

De buitenspeelplaats ligt in het groen. Wij hebben een  grote parasol om lekker onder te picknicken. De speelplaats biedt voldoende ruimte om lekker van de glijbaan te glijden en gebruik te maken van de vele fietsjes die wij hebben. Kortom; de kinderen kunnen er gezellig en veilig spelen. In de buurt zit het Bijlmerpark en het Bijlmerparktheater. Dit biedt ons de gelegenheid om samen met de kinderen het park of het theater te bezoeken. Als wij op bezoek willen bij de kippen, paarden of geiten gaan wij naar kinderboerderij Ganzenhoef. 

Ons team 

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach, een medewerker gespecialiseerd in beeldende kunst en fotografie en een medewerker met sportachtergrond die de gymnastieklessen  verzorgt.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 07:30 tot 18:00 uur. 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in de wijk Kelbergen en te bereiken met het openbaar vervoer: vlak bij de vestiging staat er een bushalte, genaamd ‘Kelbergen’. De bussen 45 en 49 stoppen bij deze halte. Voor de deur van onze vestiging is er een parkeerplaats, waarbij het mogelijk is om uw auto te parkeren voor 30 minuten met gebruik van een blauwe schijf.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden