Wist je dat...

onze hal het hart is van onze opvang? 

We hebben een gezellige centrale hal, die het hart van de vestiging vormt. Hier ontvangen wij alle kinderen en ouders en geven wij regelmatig kindergymnastiek.

we een lekker weekmenu hebben? 

We hebben een lekker weekmenu. Het is iedere week weer een verrassing voor de kinderen. Drie keer per week eten wij een warme maaltijd. Dit kan een groentensoepje zijn, bami met kip of pannenkoeken!

we een grote buitenspeelplaats hebben? 

We hebben een grote buitenspeelruimte, die midden in het groen ligt. De speelplaats biedt voldoende ruimte om ook buiten gezellige activiteiten voor de kinderen te organiseren. Zoals stampen in de regen met regenlaarsjes aan, maar ook mooie stoepkrijtcreaties maken.

we een vast en divers team hebben? 

De achtergrond van onze medewerkers is zeer divers, zowel wat betreft cultuur als leeftijd. Daarnaast zijn er meerdere medewerkers werkzaam die langer dan 15 jaar op de vestiging werken. Bij afwezigheid van de pedagogisch medewerkers (verlof, scholing of ziekte) maken we gebruik van de Partou invalpool. Daar werken invalsters die in dienst zijn bij Partou. Zij zijn gediplomeerd en in het bezit van een VOG. Voor een goede continuïteit proberen wij met zoveel mogelijk vaste invallers op de groepen te werken.

we elke maand een nieuw thema hebben? 

Iedere maand hebben wij een nieuw VVE-thema. Bij dit thema organiseren wij ook uitstapjes waarbij ook alle ouders worden uitgenodigd voor deelname. Bij het thema ‘Ziek en gezond’ brengen wij bezoekjes aan het ziekenhuis, de apotheek en de tandarts. Hierdoor proberen wij het thema voor de kinderen zo realistisch mogelijk te maken.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden