Onze opvang

Partou op het Meernhof biedt aan de kinderen verschillende activiteiten aan, zowel binnen als buiten de locatie. Deze activiteiten zijn gebaseerd op de interesses en ontwikkelingsfases van de kinderen.

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • Twee horizontale groepen van 0 tot 2 jaar.
  • Tww horizontale groepen van 2 tot 4 jaar.

VVE-programma

Ja

Ons pand

In het gebouw komt u binnen in een ruime, lichte hal. Aan deze speelhal grenzen vier groepen, twee babygroepen en twee peutergroepen, een kantoor en de keuken. Op onze opvang heerst een huiselijke sfeer.

Onze speelplaats

Langs alle groepen loopt de omgrensde buitenspeelruimte. Deze is verdeeld in een deel voor de baby's en voor de peuters. Zo kunnen ook de allerkleinsten in alle rust buiten spelen. Omdat de buitenruimte aan de groepen grenst, kunnen de kinderen onder toezicht vrij in- en uitlopen. In de buurt bevinden zich vier basisscholen, kinderboerderij Brinkie en het Johan Cruyff Court. Met mooi weer gaan wij regelmatig naar kinderboerderij Brinkie.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Wij hebben een divers team bij Partou. Alle medewerkers hebben een eigen talent, zo hebben wij een pedagogisch medewerker die gek is op drama en toneel, een medewerker die met de kinderen graag natuuractiviteiten onderneemt en iemand die gek is op zingen met de kinderen.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7:30 tot 18:00 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich in Holendrecht in Amsterdam Zuidoost, middenin een groene omgeving. We zitten vlakbij metrohalte Holendrecht. Wij zijn ook prima te bereiken met de bussen 45 en 47. Met de auto kunt u parkeren op één van de parkeerplaatsen in de buurt zoals Millingenhof, Meernhof en Ochtenhof.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden