Onze opvang

Op onze opvang doen we veel activiteiten met de kinderen rond uitdagende thema’s. 
Ook begeleiden we op dinsdag de kinderen naar zwemles, en op woensdag gaan een paar kinderen naar voetbaltraining bij Zuidoost United.

Soorten kinderopvang

  • Buitenschoolse opvang
  • Voorschoolse opvang 

Groepsindeling

  • Een bso-groep 4 - 8 jaar
  • Een bso-groep 8 - 12 jaar 
Als er genoeg aanmeldingen zijn, is er ook voorschoolse opvang beschikbaar

Extra aandacht voor:

Sport & spel 

Ophalen van school (bso)

  • De Brink 
  • De Mobiel
  • De Holendrecht
  • De Morgenster 

Ons pand

De groepsruimtes hebben diverse speel- en ontwikkelingshoeken, variërend van bouw- tot huishoeken, waarin gepast ontwikkelingsmateriaal wordt aangeboden. De hoeken passen bij de leeftijd van de kinderen. Zo heeft de jongste groep een huishoek en de oudste groep een chillhoek. 

Onze speelplaats

We hebben een eigen voetbalveld en een buitenruimte, waar de kinderen veilig kunnen spelen. De bso ligt bovendien in een mooie, groene en kindvriendelijke omgeving.
Soms zijn er sport- en spelactiviteiten in de nabij gelegen gymzaal. Ook kunnen de kinderen onder begeleiding buiten gaan spelen, een bezoek brengen aan de kinderboerderij Brinkie en activiteiten doen in de bibliotheek van Reigersbos.

Ons team 

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een pedagogisch medewerker met een sportief karakter.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van  14.00 tot 18.00 uur.
In de vakanties zijn we open van 7.30 tot 18.00 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd aan de Ophemerthof, op loopafstand van de scholen in Holendrecht, en op loopafstand van de metro richting Gein.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden