Marieke Overkamp

Partou kinderopvang Amsterdam

Welkom bij Partou aan het Ravenswaaipad!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang op Ravenswaaipad 110 in Amsterdam Zuidoost. 

Wij bieden buitenschoolse opvang

Kinderen van 4 tot 12 zijn welkom in onze voor-, tussen- en naschoolse opvang. Binnen is er in de vele speelhoeken van alles te ontdekken. Maar ook buiten kunnen kinderen hun hart ophalen. In onze tuin, op het schoolplein of bijvoorbeeld in de buurt van de grote ‘hobbelglijbaan’ roetsjen!

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden