Onze opvang

Er zijn  verschillende ruimtes met elk een eigen karakter. Er zijn een leeshoek, een poppenhoek, een bouwhoek, twee computers (die speciaal voor de kinderen zijn beveiligd) voor educatieve spelletjes, en een grote doekeuken waar regelmatig wordt gekookt en gebakken. Onze tuin zorgt voor een complete natuurbeleving.

Soorten kinderopvang

  • Buitenschoolse opvang
  • Tussenschoolse opvang
  • Voorschoolse opvang 

Groepsindeling

2 groepen, allebei van 4 tot 12 jaar 

Extra aandacht voor:

Kunst & cultuur 

Ophalen van school (bso)

De kinderen worden lopend van school gehaald, behalve van een school die wat verder weg ligt. Wanneer er kinderen van deze school komen worden zij achterop de fiets in een fietsstoeltje vervoerd.

Wij werken samen met de volgende scholen:
  • Tamboerijn
  • 16e Montessori
  • Mobiel
  • De Regenboog

Ons pand

Partou aan de Ravenswaaipad 110 is een nieuwe buitenschoolse opvang, gehuisvest met een kinderdagverblijf in een gebouw. Dat maakt de inrichting van de bso heel bijzonder. 
Er is voor iedere groep een stamgroep en verder hebben de kinderen de beschikking over verschillende ruimtes, waar ze allerlei activiteiten kunnen ondernemen. 

Onze speelplaats

Er is een tuin waar de kinderen zich prima vermaken, maar regelmatig lopen of fietsen we ook naar het schoolplein om te spelen of naar de grote ‘hobbelglijbaan’ of kabelbaan in de buurt. Op loopafstand is kinderboerderij Brinkie, waar we in de vakanties regelmatig naartoe gaan. 
Als uitstapje of als thema gaan we ook naar het Bijlmerpark-theater waar voorstellingen voor alle leeftijden zijn. 

Ons team 

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een pm’er die kooklessen geeft.

Openingstijden

Open van maandag tot en met vrijdag aansluitend op schooltijden tot 18.00 uur. In overleg is er vervroegde opvang mogelijk. Vraag de manager naar de mogelijkheden!

Voorschoolse opvang

De voorschoolse opvang is geopend vanaf 7.30 uur.

Vakanties

In vakanties zijn we geopend van 7.30 tot 18.00 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang ligt in een woonwijk aan het winkelcentrum van de wijk Reigersbos. Precies tegenover het metrostation ligt bakkerij Jongejans, als u langs de bakkerij het steegje in loopt, dan ziet u de bso liggen. 
Als u met de auto komt is er voldoende gelegenheid tot parkeren.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden