Marieke Overkamp

Partou kinderopvang Amsterdam

Welkom bij Partou aan het Ravenswaaipad!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang op het Ravenswaaipad in Amsterdam Zuidoost.

Wij bieden dagopvang en VVE

Hier zijn kinderen van 0 tot 4 jaar welkom, verderop in de straat kunnen oudere kinderen van 4 tot 12 jaar terecht op de bso op het Ravenswaaipad 110. Iedere groep heeft een eigen ruimte, met eigen speelhoeken en speelmaterialen. Ons enthousiaste team van pedagogisch medewerkers organiseert veel leuke activiteiten. Van knutselen en voorlezen met de peuters, tot het verzorgen van de moestuin met de oudere kinderen. U bent van harte uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen!

Meer weten over VVE? Bekijk onze video en een aantrekkelijk aanbod voor 12 uur gratis VVE op www.partou.nl/vve.


Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!

mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden