Cobi Post

Partou kinderopvang Amsterdam

Gratis OERRR-lid bij de bso 

Meld je je zoon of dochter aan bij onze bso? Dan kan je een jaar lang gratis OERRR-lid zijn.
Meer informatie over de actie


Welkom bij Partou aan het Ravenswaaipad!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang op het Ravenswaaipad in Amsterdam Zuidoost.

Wij bieden dagopvang met VVE en buitesnschoolse opvang.

Voor kinderen van 0 tot 4 jaar bieden wij dagopvang en  voor- en vroegschoolse educatie (vve) aan op onze vestiging. Iedere groep heeft een eigen ruimte, met eigen speelhoeken en speelmaterialen. Ons enthousiaste team van pedagogisch medewerkers organiseert veel leuke activiteiten. Van knutselen en voorlezen met de peuters, tot het verzorgen van de moestuin met de oudere kinderen.

Kinderen van 4 tot 12 zijn welkom in onze voor-, tussen- en naschoolse opvang. Binnen is er in de vele speelhoeken van alles te ontdekken. Maar ook buiten kunnen kinderen hun hart ophalen. In onze tuin, op het schoolplein of bijvoorbeeld in de buurt van de grote ‘hobbelglijbaan’ roetsjen! U bent van harte uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen! 

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!


Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Beleef de dag van je kind mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt je zoon of dochter allemaal mee? Via ons ouderportaal kun je dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kun je, op afstand, de dag van je kind meebeleven. En is het net alsof je er zelf bij bent!

Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden