Cobi Post

Partou kinderopvang Amsterdam

Welkom bij Partou aan het Ravenswaaipad!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang op het Ravenswaaipad in Amsterdam Zuidoost.

Wij bieden dagopvang en VVE

Hier zijn kinderen van 0 tot 4 jaar welkom, verderop in de straat kunnen oudere kinderen van 4 tot 12 jaar terecht op de bso op het Ravenswaaipad 110. Ook bieden wij voor- en vroegschoolse educatie (vve) aan op onze vestiging. Iedere groep heeft een eigen ruimte, met eigen speelhoeken en speelmaterialen. Ons enthousiaste team van pedagogisch medewerkers organiseert veel leuke activiteiten. Van knutselen en voorlezen met de peuters, tot het verzorgen van de moestuin met de oudere kinderen. U bent van harte uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen! 

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!


Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt je zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kun je dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kun je, op afstand, de dag van je kind meebeleven. En is het net alsof je er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden