Onze opvang

We hebben op onze opvang veel aandacht voor sport. Er kan altijd gevoetbald worden op het Johan Cruijff Court. Regelmatig worden er door de organisatie Funtrax sportieve activiteiten georganiseerd op het JC Court. Verder kunnen kinderen altijd kiezen voor knutselactiviteiten. Op woensdagmiddag gaan we regelmatig naar de voorleesactiviteit van de bibliotheek. Ook bezoeken we regelmatig een kinderboerderij en speelplaatsen in de buurt.

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang


Groepsindeling

Twee verticale groepen van 4 tot 12 jaar.

Extra aandacht voor:

Sport & spel

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Op het schoolplein van twee scholen

Ophalen van school (bso)

  • 16e Montessori Gaasperdam
  • De Knotwilg
  • 1ste Katholieke Montessori de Regenboog
  • De Ster
Alle kinderen worden lopend opgehaald. 

Ons pand

Partou aan het Vreeswijkpad heeft een  semi-permanent gebouw op de speelplaats van scholen. Het is een  groene, verkeersvrije en kindvriendelijke omgeving. De groepsruimtes zijn ingericht met verschillende activiteitenplekken: een huishoek of winkeltje, een bouwhoek en een rustig gedeelte om te lezen of te chillen.

Onze speelplaats

Naast een groot grasveld en een sportveld voor de deur, hebben we ook een kleine binnentuin. In deze tuin verbouwen kinderen zelf groenten en bloemen. Het Johan Cruijff Court ligt voor de deur, het Gaasperplaspark en de kinderboerderij zijn op loopafstand. Voor uitstapjes met het openbaar vervoer zijn we zo bij metrostation Gein.

Ons team  

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We werken samen met Funtrax op het gebied van sportieve activiteiten.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag opvang mogelijk van:
  • 14.00 tot 15.30 uur
  • 14.00 tot 18.00 uur of
  • 15.00/15.15/15.30 uur tot 18.00 uur
Op woensdag opvang mogelijk vanaf 12.00/12.15/14.00 uur.

In de vakanties is de opvang geopend van 7.30 tot 18.00 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich in het midden van de wijk Gein op de speelplaats van scholen. Voor de deur ligt een Johan Cruijff Court. De metro is vlakbij en er is gratis parkeren bij onze opvang.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden