Wist je dat...

we veel ervaring hebben?

Er is veel ervaring in het team aanwezig. Er zijn medewerkers die al meer dan twintig jaar bij ons werken. De achtergrond van de medewerkers is divers, zowel qua cultuur als leeftijd. Er is de laatste jaren veel aandacht geweest voor scholing van de medewerkers: VVE-training, Triple P cursus en de training Partou Pedagogiek.

Wist je ook dat...

kinderen zichzelf kunnen zijn bij ons? 

Partou biedt een warme, veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen spelenderwijs hun mogelijkheden en capaciteiten kunnen ontwikkelen. Uw kind mag bij ons zichzelf zijn en zich in zijn eigen tempo ontwikkelen. Elk kind is immers anders. Ons streven is om alle kinderen genoeg ‘bagage’ mee te geven, zodat ze een soepele overstap naar de basisschool kunnen maken.

we keuzetijd aanbieden?

Naast de door ons aangeboden activiteiten is keuzetijd een vast onderdeel van de dag voor alle kinderen. De kinderen bepalen zelf: (1) wat ze willen ontdekken of waarmee ze willen spelen, (2) hoe ze willen ontdekken of spelen, (3) hoe ze bewegen.

de groep bij ons centraal staat? 

Bij Partou staat de groep centraal. Elk kind is een individu, maar je bent als kind wel onderdeel van de groep. In de groep leer je met elkaar omgaan. Je wacht op je beurt, je luistert als een ander kind iets vertelt, je lost (soms met hulp) conflicten op. De pedagogisch medewerkers praten veel met de kinderen over situaties die zich voordoen. Zo leren kinderen wat wenselijk gedrag is. Waarden en normen zijn vertaald in regels die in de groep gelden. Denk aan: je mag wel boos zijn, maar een ander kind niet slaan en je mag niet zonder te vragen het speelgoed van een ander afpakken.

we met het 'Groeibericht' werken?

Sinds april 2011 werken we  met het “Groeibericht”, ter vervanging van de “Observatielijst 2 jaar”. Het Groeibericht is een terugblik op de babytijd en wordt door zowel ouders als pedagogisch medewerkers ingevuld wanneer een kind bijna twee jaar is. Zo krijgen we een goed beeld van hoe het tot nu toe gaat en hoe we in de komende twee jaar uw kind samen kunnen begeleiden en stimuleren.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden