Wendy Cats

Partou kinderopvang Badhoevedorp

Deze vestiging sluit haar deuren per 1 augustus 2017. U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen bij een van onze andere vestingen in de buurt.


Welkom bij Partou aan de Burgemeester Amersfoordtlaan!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Burgermeester Amersfoordtlaan in Badhoevedorp. 

 Wij bieden buitenschoolse opvang

In de Oranje Nassauschool bieden we buitenschoolse opvang aan voor kinderen van 4 tot 12 jaar, in twee verschillende groepen voor jong en oud. Zowel binnen als buiten is er voor de kinderen van alles te beleven, van relaxed tot actief. U bent van harte uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen!

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!
Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden