Onze opvang

We ondernemen veel leuke activiteiten op onze bso zoals gerichte knutselactiviteiten en sport en spel in de gymzaal of op de grote buitenspeelplaats. Ook doen we regelmatig sportactiviteiten met externe aanbieders. Tijdens de vakanties hebben we een gevarieerd vakantieprogramma!

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

Twee groepen:
  • 1 groep bso-jong, van 4 tot 6 jaar
  • 1 groep bso-oud van 6 tot 12 jaar

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Ja, in een school; de Oranje Nassauschool

Ophalen van school (bso)

De kinderen die op de dependance zitten, worden lopend opgehaald. Dit is groep 1, 2 en 3.

Ons pand

Onze plek in de school heeft een ruime groep voor de ouderen en we maken gebruik van de grote gymzaal. Op de groep is veel afwisseling van spel- en rustplekken. Kinderen vinden het heerlijk om op de bank een boekje te lezen. Ze kunnen ook in de bouwhoeken spelen. Er is genoeg te beleven!

Onze speelplaats

We gebruiken een hele grote buitenspeelplaats die bij de school hoort. Er is heel veel ruimte, met ook een mooie boom op het plein met rondom bankjes. Er is een zandbak, klimrek en een speelhuis. In de buurt zijn een kinderboerderij, speeltuin en een speelpark. We ondernemen uitstapjes naar het Amstelpark, Amsterdamse bos, Schiphol en brengen wel eens een bezoekje aan een collega-locatie.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Maandag, dinsdag en donderdag van 14.45 tot 18.30 uur
Vrijdag van 12.00 tot 18.30 uur

In de vakantieweken geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in een levendige woonwijk. De straat ligt aan een drukke doorgaande weg. Omdat de directe toegangsweg vrij smal is moet u rekening houden met beperkte parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden