Ybeltje Keuning

Partou kinderopvang Beverwijk

Welkom bij Partou aan de Van der Hoopstraat!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Van der Hoopstraat 84 in Beverwijk, voorheen bekend als kdv Giraf.

Wij bieden dagopvang

Bij ons is uw kind in goede handen! Niet alleen beschikken we over leuke en veilige binnen- en buitenruimtes, maar ook werken er gediplomeerde pedagogisch medewerkers met veel verstand van zaken. We zijn een kleinschalige opvang. Er is veel aandacht voor de eigenheid van ieder kind en we vinden een grote betrokkenheid bij de opvoeding belangrijk. De activiteiten worden aangeboden op basis van thema’s.

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!


Tot ziens bij Partou!

mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt je zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kun je dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kun je, op afstand, de dag van je kind meebeleven. En is het net alsof je er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden