Ybeltje Keuning

Partou kinderopvang Beverwijk

Welkom bij Partou aan de Zeestraat 283!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom in onze kinderopvang aan Zeestraat in Beverwijk, voorheen bekend als bso de Duinhut.

Wij bieden buitenschoolse opvang

De scouting locatie biedt tal van mogelijkheden om lekker buiten te ravotten, hutten te bouwen,  speurtochten te doen in de duinen en uitdagende sportactiviteiten te organiseren. De focus ligt echt op buiten en in de natuur. Samen met de kinderen kijken we elke week weer welke leuke activiteiten we kunnen samenstellen.

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!


Tot ziens bij Partou!

mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt je zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kun je dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kun je, op afstand, de dag van je kind meebeleven. En is het net alsof je er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden