Onze opvang

Op onze kindervang aan de Driehuizerkerkweg hoeft uw kind zich niet te vervelen. Elke 2 maanden staat er een nieuw thema centraal, rondom dit thema worden verschillende activiteiten zowel binnen als buiten aangeboden. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden om te knutselen. 
Ook kunnen we erop uit. Het bos in, buiten spelletjes spelen op ons eigen speelterrein of ontdekken hoe groenten groeien in onze eigen moestuin.

Soorten kinderopvang

  • Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

3 groepen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. 

Extra aandacht voor:

Natuur & techniek 

Ophalen van school

Kinderen van de Toermalijn en Jan-Campert worden lopend opgehaald. 

Ons pand

Onze bso zit in een leuk houten gebouw. Met een eigen buitenruimte en binnen 3 aparte ruimtes voor verschillende activiteiten. Eén ruimte beschikt over een schuifwand, waardoor we er een groot lokaal van kunnen maken. 

Onze speelplaats

We hebben een grote buitenruimte, met natuurlijke materialen ingericht. Denk hierbij aan een zandkuil, wilgentenen hut en een klimhuis met glijbaan. Ook is er een deel bestraat om te kunnen fietsen en steppen met de spullen uit de schuur.
Onze bso grenst aan het bos en aan het Pieter Vermeulen museum. Dichtbij zijn de gymzaal en op 100 meter afstand zitten we op de sportvelden. 

Ons team

We hebben een voorleescoach, ergocoach, bedrijfshulpverleners / kinder-EHBO’ers, een begeleider beweegkriebels en een accentcoach. 

Openingstijden

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag
Na schooltijd tot 18.30 uur, in de vakanties van 7.30 tot 18.30 uur.
Ook zijn we de gehele dag open als de scholen gesloten zijn, bijvoorbeeld tijdens studiedagen. 
In schoolvakanties voegen wij samen met Partou Willemsbeekweg en mogen de kinderen van 7 jaar en ouder naar de Waterloolaan. 

Bereikbaarheid & parkeren

Tegenover onze kinderopvang is er parkeermogelijkheid in het ventweggetje aan de Waterloolaan. Op 100 meter afstand zit de hockeyclub, waar ook voldoende parkeermogelijkheden zijn.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden