Wist je dat...

we geregeld naar de moestuin gaan?

We gaan met de kinderen geregeld naar de moestuin, om daar met de kinderen bezig te zijn met planten en de groei daarvan.

uw kind bij ons veel te kiezen heeft?

Ons pand biedt door de verschillend ingerichte ruimtes en de grote buitenruimte vele verschillende mogelijkheden voor de kinderen. De kinderen kunnen zelf kiezen waarmee en waar ze willen spelen. Er zijn verschillende hoeken, zoals een bouwhoek, poppenhoek en een knutsellokaal.

we samenwerken met andere vestigingen?

Door de samenwerking met overige locaties in de regio, hebben we mogelijkheden om ook daar bijvoorbeeld de keuken of het sportveld te gebruiken. Nog meer speelplezier!

we er zijn voor kinderen van 4 t/m 12 jaar?

Onze bso is er voor kinderen in de leeftijd 4 t/m 12 jaar. De meeste kinderen gaan vanaf 8 jaar over naar de sport-bso Partou Waterloolaan. In de vakanties krijgen de kinderen vanaf 7 jaar alvast de mogelijkheid om mee te doen met die bso.

we veel verschillende activiteiten doen?

We hebben een gevarieerd vakantieprogramma, waarin verschillende soorten uitjes naar voren komen. Van speurtocht tot zelf taart bakken en een uitje naar bijvoorbeeld het Linneaushof. Hiervoor kunnen we gebruik maken van de vervoermiddelen van andere locaties.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden