Onze opvang

Op Partou aan de Waterloolaan hebben we veel activiteiten rondom sport en spel. 
Dagelijks doen we activiteiten op het kunstgrasveld. Het hele veld is voor de bso-kinderen, hier wordt dus gevoetbald, gehockeyd etc. 
In de wintermaanden huren we de gymzaal op 100 meter afstand om binnen te sporten. Denk aan een gymparcours of badminton. Ook zijn er binnen genoeg mogelijkheden om te kleien, verven, kralen en gezelschapsspelletjes te spelen, die variëren van Uno tot schaken. 

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

2 groepen van 8 t/m 12 jaar. 

Extra aandacht voor:

Sport & spel 

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Ja, in sportclub KHC Strawberries 

Ophalen van school 

Wij halen de kinderen van de Jan Campertschool en de Toermalijn in Driehuis lopend van school. 

Ons pand

Wij beschikken over 2 eigen ruimtes in het clubgebouw. Eén boven en één beneden. Deze ruimtes zijn voorzien van tafels met banken en geven een stoere uitstraling. Ook heeft de bso een eigen ingang, voorzien van codeslot. 

Onze speelplaats

Op onze buitenschoolse opvang hebben we de beschikking over het eerste kunstgrasveld om te sporten. Op het terras hebben we een korfbalpaal en kunnen we de tafeltennistafel neerzetten. Onze bso grenst aan bos, voetbal- en korfbalvelden. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We besteden veel aandacht aan muziek, naar buiten en bewegen, waarbij we leuke en uitdagende activiteiten organiseren.

Openingstijden

Maandag, Dinsdag, Donderdag na schooltijd tot 18.30 uur
In de vakantie van 7.30 tot 18.30 uur.
Ook open als de scholen gesloten zijn wegens studiedagen. Tijdens schoolvakanties voegen de kinderen van 7 jaar en ouder van Partou Willemsbeekweg en Partou Driehuizerkerkweg met ons samen. 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is goed bereikbaar en zit in het clubhuis van KHC Strawberries, er is een groot parkeerterrein voor de deur aanwezig.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden